Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou sensation macadamia & honey
Tuotteen Marabou sensation macadamia & honey valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 10.05.2011
Sensation-pikkulevy, joka tuoksuu upean pähkinäiselle. Maitosuklaata, jossa rapeita ja maukkaita pähkinänmurusia, hunajan makua on vaikea erottaa erikseen, kovin makeaa on, joten koko levy ei mene kerralla. Macadamia-pähkinät sopivat tuotteeseen loistavasti. Viidennen pisteen pudottaa tämä ylimakeus.

Jarkko 02.05.2011
Tämä on Maraboun sensation-sarjan uusin tulokas, joskin tätä on myyty Ruotsin puolella jo jonkin aikaa. Löytyneekö tätä Suomen kaupoista vieläkään? No mutta suklaaseen: Levy ei ole täytesuklaata, vaan ns. umpisuklaata, jonka sekaan on laitettu hunajalla karamellisoituja macadamia-pähkinöiden palasia. Pähkinöiden palakoko vaihtelee palasta toiseen ja ilokseni hunaja ei maistu suklaassa lainkaan, eli kyseessä on oikeastaan pähkinäsuklaalevy. Macadamia-pähkinät todellakin maistuvat ihan eriltä kuin iänikuiset hasselpähkinät ja tämäkös mieltäni piristää. Tämä on huipputuote ja kova kilpailija Maraboun omalle schweizer nötille. Tämä on paljon sanottu minun suustani.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani