Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou Caribbean
Tuotteen Marabou Caribbean valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Oskari 04.08.2011
Marabou suklaalevystä voi olla kyllä varma minkä makuista itse suklaa on... Juuri sitä itseään. Tässä levyssä täyte on kyllä jotain todella outoa. Eipä kyllä tule näin sokkona mieleen mitä sitä on taas tullut suuhun laitettua. Voi tätä mättää makean nälkään.

Sanni 27.07.2011
Tuttua Maraboun maitosuklaata, jossa selvästi kookosta ja jotakin muuta makeaa. Hmm, tässähän onkin banaania. Tuoksu imelä ja maku myös, mutta kookos tasapainottaa makeaa makua. Outo makuyhdistelmä, mutta baananista pitävät ehkä tykkäävät tästäkin enemmän.

Marika 20.07.2011
Maraboun uutuudet ovat viime aikoina olleet kovin karkkisia ja niin tämäkin. Lisukkeessa tuntuu kookos ja maistuu.. banaanimössö. Siis se jota syötetään pikkulapsille lusikalla. Saa jäädä väliin jatkossa.

Minna Hi 29.06.2011
Tuoksuu makealle kookokselle. Ja sehän sopii minulle! Vaalean maitosuklaan seassa mieto kookoksen maku. Jotain rapisevaa myös tässä on, olisiko sitten niitä kookoksenpaloja tai jotain muuta crispiä? Hyvin makeaa ja minua koukuttavaa, kookos on ihan mun juttu. Rivi kerrallaan helposti menee koko levy. Taidanpa ostaa toisenkin.

Susanna H 07.06.2011
Okei, banaani ja kookos, kun näin että on tullut tällainen uutuus, tuli tunne että on pakko, aivan pakko löytää tätä mistä vaan, koska rakastan kookosta ja ah, pakkohan sen on banaanin kanssa toimia, trooppista, nam. Sitten löysinkin suureksi ilokseni lähikaupasta tätä suklaata ja piti ihan ostaa monta levyä samantien, koska odotukset olivat korkeat. Avasin levyn, mieto tuoksu, maistoin, kookosta kyllä, banaania kyllä, molempia hyvässä suhteessa, pieniä kookoksen hippusia, banaanipyreetä... hmmm... ihan kiva kesämaku, mutta valitettavasti en tätä kuitenkaan jää kaipaamaan... ei ollut niin hyvää kuin odotin, banaanipyreen maku ei tässä toiminut, joku oli pielessä, koostumus oli jotenkin "tahmea", kolme pistettä kuitenkin kookoksesta, se kun toimii aina suklaan kanssa ja maraboun maitosuklaa toimii aina. Lisäksi pienenä vinkkinä, tämä suklaa kannattaa syödä jääkaappikylmänä, koostumus on paljon parempi niin, kuin huoneenlämpöisenä.

Janne J 02.06.2011
Tuttua ja turvallista Marabou-maitosuklaata, jonka seassa banaania ja kookosrouhetta. Kookos on mielestäni passannut aina hyvin suklaan seuraksi (esim. Bounty) ja tässäkin lopputulos on onnistunut, raikas ja kesäinen. Banaani ei ole niin suuressa roolissa, mutta tuo toki oman kivan ei-teollisen lisänsä makuelämykseen. Kaikenkaikkiaan nämä lisukkeet sopivat mainiosti tällaisen vaalean maitosuklaan joukkoon ja oikeastaan toivoisinkin että tämä limited edition tulisi tarjolle jatkuvaan myyntiin. Kyseessä kun on onnistuneempi paketti kuin jotkut Marboun vakiintuneista suklaalevyistä. Vaimoni mielestä tämä oli turhan makeaa, mutta minusta juuri sopivaa.

Miriam 01.06.2011
Nami nami nami, maitosuklaata, jossa joukossa lempihedelmiäni kookosta ja banaania. Parasta hieman viileänä, mutta menee lämpimänäkin. Kookoksesta mukava suuntuntu ja banaanista trooppinen vivahde.

Kirsi I 10.05.2011
Maraboun maitosuklaan tämän kevään uutuuskausimaku, banaani-kookos. Tuoksu on vaimean hedelmäinen, mikä enteilee vähäistä esanssimakua. Suklaassa maistuu sekä banaani että kookos, kookos ensin ja loppumaussa banaani. Kookoshiutaleet ovat mukavan rapeita, eikä niitä kovin paljoa tarvitse hanpaankolosta kaivella - ainakaan verrattuna joihinkin mantelilastusuklaisiin. Maku on kokonaisuutena harmoninen ja täysipainoinen, tuntuma aidosta hedelmästä, mikä on aina erittäin positiivista. Tämän suklaan nauttiminen ei jää yhteen levyyn - varsinkin, kun perhe pääsee osallistumaan. Viides piste jäi puuttumaan, koska Maraboun maitosuklaa ei ole suosikkini.

Jarkko 05.05.2011
Banaania ja kookosta maitosuklaassa. Maraboullahan oli ennen sellainen kookos-levykin, joka katosi markkinoilta. Voin kertoa jo nyt, että odotukset tätä tuotetta kohtaan ovat valtaisat. Onneksi tätä ei tarvitse enää odottaa, kun lähimarketista löytyi tätä ilmeisesti rajoitetun ajan markkinoilla olevaa uutuustuotetta. Maitosuklaan seassa näkyy kookoshiutaleita, kuten odottaa saattoikin. Banaani puolestaan on lisätty puré-muodossa, eli turha etsiä banaanisattumia tästä levystä. Jos ihan reheellisiä ollaan (ja miksipä ei oltaisi), niin odotin ja toivoin hieman vahvempaa banaanin makua. Maku jää nyt ikäänkuin aavistukseksi taustalle, kun itse olisin laittanut sen pääosaan. Tämä pieni puute ei kuitenkaan luo kovinkaan suurta pettymyksen tunnetta. Kookoksen ystävänä kaivelen suosiolla hiutaleita hampaankoloista ja makustelen kesämakuja. Mieleni tekee jälleen Karibialle. En siis ole käynyt siellä koskaan, mutta ennenkin on tehnyt mieli sinne...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani