Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou sensation blueberry & milk
Tuotteen Marabou sensation blueberry & milk valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,82 ja löytyy top 100 -listan sijalta 54. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Tuula 20.06.2011
Marjaisan makea, mutta onnistuu olemaan samalla myös raikas. Kuorrutesuklaa on turhan makeaa, mutta metsämarjainen täyte on oikein herkullista. OIkein mukava tuttavuus.

Kaisa 19.06.2011
Täyte on tässä suklaassa hyvä, hapokas ja marjainen samassa paketissa. Makunystyröilleni liian paksu ja makea pintasuklaa ei valitettavasti tee mainiolle täytteelle riittävästi oikeutta.

Salla M 19.06.2011
Kermaisenmehevä suklaaunelma. Makean ystävän ilo. Täyte maistuu raparperin ja marjan yhdistelmältä; raikas ja hieman kirpakka samanaikaisesti. Tuo kesän kielelle.

Sari H 03.06.2011
Ystävällistä suklaata jonka alla piilee salaväijytys. Eli siellä on jotain punaista juoksevaa hilloa, oletin että puolukkaa. Sitten lopullisena nautintona on maitosuklaata joka on yksinkertaisesti hyvää. Kokonaisuutena toimiva.

Teresa 31.05.2011
Kaunis Marabou-sensation ulkonäkö, täytesuklaa kyseessä. Puraistessa sisällä näkyy jotain vaaleaa, lempeän ja miedonmakuista, maitoista tahnaa sekä jotain hilloa. Veikkasin hilloa sokkomaistelussa vadelmaksi, mutta se paljastuikin sitten mustikaksi. Melkoisen yltiömakea, mutta tuo mustikka on todella kivassa muodossa, ja raikastaa kokonaisuutta kovasti. Tämä on sellainen herkkupala, jota voisi nauttia pienissä erissä vaikkapa palkinnoksi jostain. Suuremmat määrät kävisivät varmasti liian makeiksi.

Päivi 20.05.2011
Maraboun täytesuklaata, vaaleaa maitokreemiä ja mustikkaa. Suklaa on hyvää maitosuklaata ja mustikka pirskahtelee esiin ja maistuu vahvalle. Maitokreemi tuo makeutta mukaan. On niin makea kokonaisuus, ettei voi monta palaa syödä. Pieni annos on ihan riittävä.

Hanna P 20.05.2011
Tuttu Maraboun täytesuklaa valkoisella täytteellä. Raita vadelmahilloa valkoisen täytteen päällä. Onhan tämä makeaa, mutta vaikka hillokin on makeaa, niin tietty taittava kirpakkuus siinä on. Ja eihän tästä voi olla pitämättä. Kesäinen täytekakun suklainen vastine, joka saa hyvälle tuulelle ja kesäiselle mielelle :)

Jarkko 19.05.2011
Maraboun täytesuklaalevyn sisällä on marjaisaa tummanviolettia juttua ja maitokreemiä. Kokonaisuus on erittäin makea, mutta samalla raikkaahko ja varsin kesäinen. Omaan makuuni tuota hillonkaltaista olisi voinut olla enemmänkin suhteessa maitokreemiin, mutta varsin maukas tuote tällaisenaankin.

Iikka 19.05.2011
Tutun näköinen täytesuklaan palanen. Mutta jopas! Onpas makea ja hyvä täyte! Veikkaan vadelmahillon olevan toinen, ja toiseen valkoiseen täytteeseen ei ole mitään arvausta. Hyvä kokonaisuus. Ainoina negatiivisina puolina on liiallinen makeus ja itse suklaan roolin jääminen statistiksi. Jälkimmäisesti sittenkään en ole varma onko se negatiivinen seikka (ymmärrä miten haluat). Pitkä ja hyvä jälkimaku.

Kirsi I 10.05.2011
Maraboun uutuuspahvihyyllystä pisti silmääni Sensation-uutuus (ja miksei olisi kiinnittänyt huomioita, koska näitä oli laatikkokaupalla etsimieni Caribbian-levyjen edessä). Mustikkasuklaalle minulla on paljon ennakko-odotuksia, mutta tuo "milk" epäilyttää. Ennakko-odotukseni piti paikkansa melkein kokonaan. Maitosuklaa on tavallista Maraboun maitosuklaata, sisällä on kerroksina tiivistä valkoista ja hyvin sokerista tahnaa ja jonkin verran valuvaa marjaista hilloa. Hillo yksinään on aivan loistavaa, voimakkaasti oikealle suklaalle maistuvaa hyytelöä, mutta mustikkainen maku peittyy kokonaan sen valkoisen tahnan imelyyden alle. Jos pitää "maitotäyteestä" , niin tämä on oiva tuote, mutta kun minä en pidä, niin keskinkertaisuudeksi jää.

Janne J 08.05.2011
Sensation-sarjassa on muutamia vallan onnistuneita tuotteita, mutta tämä mustikkaversio oli minulle selkeä pettymys. Maraboun vaalea maitosuklaa ei vain jotenkin vaan toimi maitotäytteen ja mustikan kanssa. Mustikkakastike ei ole onneksi teollisinta mahdollista sorttia, mutta sitä olisi saanut olla selvästi enemmän ja maitotäytettä vähemmän. Ehkäpä se olikin juuri tuo maitotäyte, joka minulla tässä tökki eniten. Nyt yhdistelmä jättää kuitenkin jokseenkin tympeän ja pistävänkin maun suuhun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani