Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou maräng & nöt
Tuotteen Marabou maräng & nöt valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,13 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 19.09.2011
Makea maitosuklaan tuoksu. Maraboun maitosuklaa on jo perusmaultaan hirmun makea ja tämä menee siitä vielä yli. Seassa on pientä pähkinärouhetta ja rapisevaa marenkia, joka = sokeria. Kokonaisuudessaan ylimakeaa ja äklöä. En tiedä kenelle lie tarkoitettu.

Kirsi I 07.06.2011
Suklaapatukka, jossa heikosti erottuvat jaokket palojen välillä. Tuoksuu makealle Maraboun maitosuklaalle. Suklaan joukossa on pieniä pähkinärouheita ja kovia, rapeita murusia valkoista marekia. Marenki kostuessaan tarttuu hampaisiin sitkaana tahmana. Ei herätä suuria intohimoja, pikkuisen liian imelää minun makuuni.

Sari H 03.06.2011
Näyttää aivan siltä, kuin kesken tekemisprosessin suklaan päälle olisi laitettu pieni tikku. Haju on sulokas ja maku olisi kaunis, ellei suklaan mukana olevat kikkareet tekisi kaikesta ylimakeaa.

Teresa 31.05.2011
Ulkonakö mielenkiintoinen, kaunis. Jotain pähkinöitä näkyy päälläpäin maitosuklaassa varsin selvästi. Jollain tavalla maustettua taikka paahdettua pähkinää lienee kyseessä, antaa tosi kivan makean vivahteen makuun. Marengiksi en tosin sitä arvannut ennen kuin vasta pakkauksen nähtyäni. Suklaa selkeästi maraboumaista: makeaa, kermaista ja lempeää. Sopii hyvin yhteen pähkinän ja makean marengin kera. Sattumat tosin olisivat voineet olla vähän isommassa koossa, niin ehkäpä marengitkin olisi sitten tunnistanut. Kiva yhdistelmä, vaikkakin pidemmän päälle nautittuna ehkä turhankin imelä.

Jarkko 20.05.2011
Enpä muista marenkisuklaata aiemmin syöneeni. Maraboun patukkaversiossa tuntuu sattumat olevan aika harvassa ja koska juuri äskön maistelemassani toisen valmistajan suklaassa oli sama vika, alan jo ärtymään toden teolla. Missä oli marenki ja pähkinä? Ei missään, Maraboun maitosuklaata vain. Kiukuksissain annan tällekin vain keskinkertaisen arvosanan.

Hanna P 20.05.2011
Mielenkiintoisen näköisiä, pyöreämuotoisia täytesuklaan näköisiä maitosuklaanpalasia. Palaset eivät aivan suoranaisesti täytesuklaata ole, mutta monenmoista sattumaa on sekaan laitettu. Rahisevaa, kenties paahdettua sokeria sekä jotain valkoisia sattumia. Meinaa mennä melkein ylimakeuden puolelle, enkä tiedä tulisiko tätä paljon syödessä ähky! Vähän syöden kuitenkin oivallista tyydytystä makean nälkään. Vaan voiko tämän syömistä jättää vähään? :)

Iikka 19.05.2011
Tyynymäinen, kova suklaan palanen. Kiva tuttu maku on läsnä (dajm?). Maku on ilmeisen pähkinäinen. Tämä riittoisa suklaa jää mukavasti suuhun viipyilemään.

Päivi 07.05.2011
Kivoja uutuuksia tullut Maraboulta. Tällainen patukka marenkia ja pähkinöitä. Muistelen että marengista en tainnut pitää, mutta katsotaan mimmonen makukokemus tästä tulee. Pähkinöitä kyllä löytyy palasista, mutta marenkia en kylläkään eroita tai sit en vaan tunnista makua. Hyvää maitosuklaata ja rapisevia pähkinöitä. Jää sellainen täyssuklainen maku suuhun. Tässä on usiampaa lajia pähkinöitä. Hasselpähkinää ja cashewpähkinää ainakin. Jää suuhun kivan pähkinäsuklaan maku. Ihan onnistunut tuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani