Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou sensation strawberry & cheesecake
Tuotteen Marabou sensation strawberry & cheesecake valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 10.10.2011
Vahvan mansikkainen tuoksu. Purasu paljastaa sisältä löytyvän makean hillokerroksen ja sen alta edelleen makean kermaisen massan. Yksi pala vielä maistui, mutta liian imelä kokonaisuus. Massaan jotain happoa sekaan, niin pisteet nousisi välittömästi.

Sanna K 30.08.2011
Paksun maitosuklaapalan sisältä paljastui tällä kertaa vaalea murumainen ja kermainen kreemitäyte sekä todella makeaa mansikkhilloa. Mansikka antaa aikalailla makeutta ja kirpeyttä ja sitä täydentää hyvin tuo maitosuklaan pehmeä maku. Purutuntumaa suklaaseen antaa tuo vaalea keksimäinen täyte, joka tosin voisi olla vähemmän makeaa, jotta se täydentäisi kokonaisuutta paremmin. Nyt on liian äitelä maku, joten pariin palaan jää tämänkin syönti. Herkullinen yhdistelmä silti!

Iikka 23.08.2011
Muhkeita tyynyjä vaalealla täytteellä. Täyte on marjainen, mutta äärimmilleen sokeroitu. Suklaan makua tästä ei löydä kuin hakemalla.. ja nopeasti, sillä täytemössö valloittaa suun miltei välittömästä. Ei tämä paha ole mutta pari palaa riittänee.

Satu 19.08.2011
Maraboun maitosuklaatäytelevypalasia, joissa on sisällä jotain valkoista täytettä. Puraisu paljastaa, että pinnan ja täytteen välissä on vielä kerros punaista hillomaista täytettä. Maku on Maraboun maitosuklaalle tyypillinen makea ja maitoinen, mutta tässä siihen yhdistyy vielä makeampi mansikkaisen kermainen täyte. Jos mahdollista, niin makeutta on liikaa jopa minulle. Voi voi... vanhaksi tässä on tainnut tulla. Pahoittelen.

Kirsi I 18.08.2011
Paksuja täytesuklaan paloja, tuoksu on epäilyttävän marjaesanssinen. Täyte on kahdessa kerroksessa: vaalean täytteen joukossa on rapeita keksinmuruja ja päällä on punaista ja marjaista hilloa. Tuoksu vie onneksi harhaan eikä esanssisuus tule maussa korostetusti esille. Keksin rapeus on kivaa, mutta ylimakea täyte peittää maitosuklaan maun ja jälkimaku on pelkkää sokeria.

Päivi 18.08.2011
Maraboun täytesuklaata, joka tuoksahtaa vienosti mansikalle. Mielessä olikin toivomus että toivottavasti tätä uutta mansikkajuustokakkua pääsee maistamaan. Vaaleaa maitokreemiä pohjalla ja päällä mansikkahilloa. En vain sillo muistanut että juustokakku oli se toinen täyte. Ei makuaistikaan tunnistanut sitä. Makeaa ja hyvää täyte. Kreemin seassa jotakin ritisevää, keksiä ehkä. Tällä lähtee hyvin makean nälkä. Jotakin jäi kuitenkin puuttumaan. En oikein osaa eritellä sitä tarkemmin. Jälkimauksi jää sokerisuus.

Hanna P 18.08.2011
Houkuttelevan näköisiä pullukoita Maraboun maitosuklaata valkoisella täytteellä. Tuoksu makea ja tuttu. Sisällä vaalean täytteen päällä oranssia hilloa, olisiko lakkaa? Vaalea täytekin rouskuu hauskasti suussa. Onhan tämä hyvää ja varmasti menisi kevyesti koko levykin tätä tuotetta. Kuitenkaan ei voi olla ajattelematta kuinka hyvää tästä olisi voinut saada…Hillo vähän kirpakkaammaksi ja kenties vaaleaan täytteeseen pähkinää tai mantelia sokerin sijaan…Olisi tullut hieman luonnetta suklaalle! Vaan mikäs tässä, hyväähän tämä eikä tuote ainakin ärsytä ketään ellei sitten makeutensa vuoksi.

Jarkko 25.07.2011
Uusin tulokas tähän Maraboun sensation täytelevysarjaan on mansikka ja juustokakku, joka ei näin kesällä(kään) kuulosta lainkaan hullummalta yhdistelmältä. Tuoksu on mansikkaisen raikas, enkä jaksa siitä kauaa nautiskella, kun pitää jo pistää palanen suuhun. Mansikan maku on herkullinen ja läpileikkauksessa näkyy, kuinka mansikkahilloa on kerroksen verran maitokreemikerroksen päällä. Maitokreemi on joissakin viimeaikaisissa vastaavissa uutuuksissa alkanut jo tökkimään, mutta tässä sen maitoisuutta tasapainottaa mukavasti digestivekeksin palaset, joita on kreemin seassa runsaasti. Keksi vähentää maitokreemin makeutta hieman. Kaikenkaikkiaan maukas täytelevy, joka kuitenkin liiallisella makeudellaan aiheuttaa yhden pisteen pudotuksen maksimista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani