Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou orient
Tuotteen Marabou orient valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna H 17.10.2011
Noniin sain viimein tämän uutuuden käsiini ja tietysti suuhuni. Tuoksu siirappimainen, ei kuitenkaan huonolla tavalla. Ensipuraisu, kiva purutuntuma, tahmeaa taatelia ja suussasulavaa suklaata, seassa pistaasia ja mantelia jotka eivät kuitenkaan maistu sillä taateli vie huomion makeudellaan, mutta tämä on oikeasti ihan hyvää, rakastan taatelia ja rakastan suklaata joten miksi en tästä pitäisi, sopivassa suhteessa molempia eikä muiden makujen puute häiritse. Lämpimän makuinen kausituote joka sopii hyvin syksyyn ja makeudellaan erityisesti jouluun nyt kun sekin lähestyy.

Aki 12.10.2011
Aavistuksen liian makea minun makuun, oisko taateli syynä? Maitosuklaasta pidin, mutta lisukkeet tekivät tästä keskinkertaista huonomman.

Miriam 04.10.2011
Etelän ihmeen makuista maitosuklaata. Liikaa erilaisia pähkinöitä minun makuuni. Omituista, ei mitenkään miellyttävää, todella makeaa, mutta liian omituista.

Janne J 02.10.2011
Suklaan tuoksu on epätyypillinen, tuo mieleen tupakan. Palojen muoto ja kovuus taas ovat tyypillisiä Maraboun maitosuklaalle. Maku on melko mielenkiintoinen sekoitus, josta pystyy oikeastaan selkeämmin poimimaan esiin vain taatelin eli pistaasia ja mantelia ei harmillisesti pysty juuri aistimaan. Kaikki ainekset on lisäksi jauhettu melko pieniksi, mikä toisaalta tekee suklaan aika tasalaatuiseksi, mutta toisaalta hieman yllätyksettömäksi. Kokonaisuutena makuyhdistelmä ei ole toivoton, valitut lisukkeet passaavat melko hyvin tämäntyyppisen maitosuklaan joukkoon. Ymmärrän kuitenkin, miksi tämä on limited edition: eipä taida tulla toiste ostettua.

Teresa 25.09.2011
Marabou-suklaata, tutun näköistä, tutuin M-kuvioin. Vaalea suklaa, tuoksu melko mieto. Jotain sattumia kuultaa suklaan pinnan läpi. Maku erittäin makea, sattumat ehkä rusinoita ja jotain pähkinärouhetta. Tosi makeaa, tätä ei voi kyllä paljoa syödä kerralla. Ei pahaa, mutta mikään lempisuklaa tästä ei kyllä tule, siihen se on aivan liian makea. Tämä kaipaisi jotain potkua makuun.

Hanna P 23.09.2011
Tuttuakin tutumpi M-kirjain päällään reilun kokoisia maitosuklaan palasia. Vaaleita sattumia joukossa. Makean makea suorastaan siirappinen tuoksu. Noh, siirappinen on makukin ja onko jotain rusinaakin, jotenkin jouluinen maku. Kyllähän näitä rouskuttelee, mut jotain raikkautta kaipais tämä tuote.

Päivi 22.09.2011
Maraboun litteitä suklaapalasia. Ekana tulee mieleen palojen ohuus. Ovat normikokoa ohuempia. Suklaa on hyvää maitosuklaata. Lisukkeet pilaa tän suklaan. Taatelia ja pistaasipähkinöitä. Taateli tekee suklaasta aivan liian makeaa. Samoin kuin rusinatkin yleensä tekevät. Kokonaisuus on ällömakea. Pähkinöitä on liian vähän seassa. Jälkimaku on kuin rusinoita olisi syönyt. Ei maistu suklaa. Pettymys kerta kaikkiaan. Näin jälkikäteen en tajua miks annoin 2 pistettä. Ilmeisesti hempeilin koska maitosuklaa kuitenkin on hyvää.

Iikka 22.09.2011
Niin maitosuklaisen ja maraboisen näköistä, että alkaa epäilyttämään. Sisällä näyttäisi olevan jotain pähkinäistä. Mutta mutta! Onpas jouluinen makea maku, ihan mummon tekemä sokerinen rusinasoppa tulee mieleen. Kiva yllätys, mutta aavistuksen liian makeaa. Pikkuista vaille nelonen hyvästä yrityksestä.

Kirsi I 18.09.2011
Suklaapala ei paljoakaan tuoksu, mutta taatelin maku tulvahtaa suuhun heti ensi puraisulla. Makeus tuntuu olevan taatelista lähtöisin, joten se ei ala tökkimään. Suklaa sekoittuu makuna taateliin sopivasti, mutta mantelisia makuja en erota, taateli dominoi niin paljon, mikä toisaalta ei minua haittaa, koska pidän taatelin mausta. Mantelit voivat tasoittaa taatelin makeutta, joten ovat hyvä valinta makuyhdistelmään. Tässäpä oivallinen laiskan leipojan taatelikakun korvike joulukahvipöytään.

Jenni V 16.09.2011
Tämäkin uutuus on nyt kokeiltu. Tuttua ja turvallista (yli)makeaa Maraboun suklaata höystettynä pistaasirouheella sekä pienillä kuivatun taatelin palasilla. Jahas, ensimmäinen ajatus oli että tämä voisi haastaa Fazerin violetin levyn... Totta, hieman oli samaa makumaailmaa mutta voittajaksi tämä ei kirinyt, ei edes lähelle. Maraboun tuotekehittelijänä olisin miettinyt sopiiko kuivattu hedelmä oikeasti heidän suklaaseensa jota pureskellessa hammaskeijulta tulee jo muutenkin vihaiset terveiset. Astetta tummempaa suklaata kehiin niin tällä olisi ollut edes mahdollisuus. Mutta oli tuotteessa hyvääkin, taateli ja pistaasi maistuivat täysin itseltään (tosin molempia sai kaivella hampaiden välistä pureskelun jälkeen) ja mielestäni niitä oli suklaassa aika sopivasti, makeuden takia olisin lisännyt ehkä pistaasin määrää hiukkasen. Taatelin ja pistaasin maut sopivat myös hyvin yhteen.

Tapani P 15.09.2011
Makea. Ei kuuma eikä kylmä.

Jarkko 14.09.2011
Maraboun uutuuslevyn kääreissä mainitaan jälleen sanat limited edition, joten tämäkin tuote tullee katoamaan kaupan hyllyiltä jonkinlaisen ajanjakson jälkeen. Itämaihin viittaava nimi antaa pientä viitettä myös suklaan lisukkeista, eli taatelista ja pistaasista. Mutta hetkonen, tuoteseloste paljastaa kolmanneksi merkittäväksi lisukkeeksi myös mantelin... Kuulostaa hyvältä, joskaan en ole taateleihin lapsuusvuosien jälkeen kajonnut. Lisukkeita on maitosuklaisessa levyssä ihan mukavasti, ainakin silmämääräisesti. Ne tuntuvat ja maistuvat. Etupäässä maistuu kylläkin taateli, joka antaa pientä hedelmäistä makua. Maku muistuttaa hivenen rusinaa, mutta siinä on jokin pieni kierre.. kirsikan suuntaan? Molemmat pähkinälajit loistavat poissaolollaan, mitä makuun tulee. Ne rouskuvat hampaissa mukavasti, mutta olisiko niitä kuitenkin pitänyt olla enemmän...? Olisi. Kokonaisuus on makea (kuten saattoi odottaakin), mutta tämä toimii hyvin tilanteissa, joissa makeanhimon tyydyttäminen on tärkeämpää kuin suklaahimon sammuttaminen. Voi taatelin taateli, en kykene antamaan tälle keskinkertaista parempaa arvosanaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani