Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou symphony (400g)
Tuotteen Marabou symphony (400g) valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Adolfina Romanov 21.05.2018 : Jouluna mikä tahansa konvehtirasia maistuu taivaalliselta. Tässä paketissa on monta ihan kelvollista, ongelma on vain, että monet maistuvat ihan samalta. Tylsää.

Kaakaolehmä 23.09.2012 : Miksi tämä oli niin edullinen, vai vaikuttiko vain siltä? No, kuitenkin. Ihanaa ihanaa ihanaa kun se sisälsi appelsiinkonvehdin. Se olikin rasian paras maku. Muitakin hyviä löytyi yllättävän paljon, joten postitiivinen maku jäi tästä rasiasta, kuten saman valmistajan Paradis-boksistakin. Neljä pistettä, joka on suklaakonvehtirasialle paljon!

Nalle 12.02.2012 : Ostin rasiallisen puoleen hintaan joulun jälkeen ja pystyin syömään yhden kerroksen neljässä päivässä. Suurempi annostus olisi ollut jo sokerihumalaa. Eli perinteistä Marabouta oli laatikon sisältö, makeaa vaaleaa suklaata täytettynä jollakin vielä makeammalla. Suklaakolikko oli ok, ei mitenkään erikoinen ja aluksi kummallisella tavalla sain siitä irti appelsiinin aromin. Erilaisia toffeetäytteitä oli rasiassa peräti kolme, ja kaikissa rakenne oli sopiva mutta maku aivan liian suolainen. Ei toiminut yhtään suklaan kanssa, vaikka olisi voinut kuvitella että hälventäisi ökymakeutta. Parhaiten näistä mielestäni toimi kokonaisen pähkinän sisältänyt konvehti, sillä suola ja pähkinä toimii yleensä aina. No sitten rasiassa oli mansikkatäytteinen konvehti, jossa oli vaaleaa mansikkatahnaa sisällä. Ei ollut yhtään raikas ja täytteen maku oli liian mieto. Plussaa aidontuntuisista siemenistä. Tryffeleitä oli loorassa kolmea lajia, pähkinä, suklaa ja appelsiini. Mielestäni nämä toimivat huomattavasti paremmin, vähän tylsiä kyllä olivat. Rakenne oli kaikissa erinomainen, ehkä pinnan suklaa olisi saanut olla lohkeavampaa niin olisi erottunut paremmin ihanan samettisesta ja suussa sulavasta tryffelimassasta. Pähkinätryffelistä tuli vähän wiener nougat mieleen, appelsiini oli yllättävän lähellä fazerinaa. Suklaaversio peittosi Pandan vastaavan. Eniten ehkä tykkäsin rasian pähkinäcrisp-konvehdista jossa oli schweitzer nötin makumaailma, se kun on ollut aina yksi maraboun suklaasuosikeistani. Eli kaiken kaikkiaan ihan ok rasia jos perusmakeasta pitää, itselle oli vähän liian makeaa ja tylsää settiä.

Lila 09.12.2011 : Hyvä konvehtirasia siinä mielessä, ettei tässä ole yhtäkään pahanmakuista konvehtia. Konvehdit ovat kaikki tasaisen hyviä ja sopivan makeita. Rasiassa on joitain tosi hyviä, niinkuin juoksevaa karamellia sisältävä konvehti, mutta kokonaisuus jäi kuitenkin vähän laimeaksi, koska kaikki suklaat ovat niin samantyylisiä. Valkoinen ja tumma suklaa olisivat tuoneet vähän lisämakua. Hyvä rasia, jos haluaa tehdä turvallisen valinnan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani