Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium dark chocolate & lemon mousse
Tuotteen Marabou premium dark chocolate & lemon mousse valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,43 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Marke H 29.10.2012
Kaunis palanen, pullea ja kaunis oksan kuva päällä. Iso pala ei mene kerralla suuhun. On otettava puraisuja. Päällä tummaa suklaata ohut kerros, sisällä vaaleaa täytettä, jossa lienee kookosta. Lisäksi sisältä löytyy sitruunaista löysää marmelaadia. Maku voimistuu joka puraisulta. Makuyhdistelmä on loistava. Tässä tuotteessa kaikki on kohdallaan ulkomuoto sekä maku. Tämä tuote yllätti ei tummasta suklaasta tykkäävän. Kannattaa maistaa ennakkoluulottomasti.

Harri R 28.10.2012
Tällä kertaa hyvä hedelmäsuklaa. Keskustassa hyvää möysmää. Sitruuna / Lime istuu Sopivasti. Keveä ilmava maku. Laadukkaan oloinen. Voisi syödä putkeen. Kehtaisi tarjota vieraille.

Jarkko 24.10.2012
Isoja pulleita palasia tumman näköisellä suklaakerroksella. Sisältä löytyy paksu kerros vaaleaa moussemaista juttua ja lisäksi kellertävää marmeladia omana kerroksena. Sitruunallehan tämä maistuu, sitä ei käy kieltäminen. Positiivisinta on se, että tämä maistuu juurikin sitruunalle, eikä esimerkiksi saippualle tai tiskiaineelle. Marmeladin seassa taitaa lisäksi olla vähän kuorenpalasiakin mukana. Todella raikas täytesuklaa, sanoisinpa jopa että yleellisen oloinen. Tämä sitruuna on miellyttävää, mutta mihin olisikaan päästy vaihtamalla raikas hedelmä makeaksi marjaksi...?

Päivi 23.10.2012
Tummia tyynyjä, jotka tuoksuu sitrukselle. Sisällä vaaleaa täytettä, sitruunan makua. Aijai, ku hyvää. Oho, sit vielä tulee esiin kerros marmeladiakin. Nami! Tämähän on oikein onnistunut. Raikas yhdistelmä. Ihan kuin olis kirkastunut olo ja näkeekin paremmin.

Hanna P 23.10.2012
Kauniita isoja pyöreän muotoisia paloja tummaa suklaata kaakaopavun kuvin. Pirtsakka, ehkä jopa sitruksinen tuoksu. Onneksi sisällä myös täytettä eli vaalean kiinteämmän täytteen päällä sitruunamarmelaadia. Kiva kirpsakkuuden ja makeuden yhdistelmä. Vaikka päällinen on tumma, vaalea täyte pehmentää sitä mukavasti. Hyvä, hieno ja juhlava tuote!

Iikka 23.10.2012
Jättityynyjä tummaa, voimakkaan tuoksuista suklaata. En oikein tiedä tuoksusta, olikohan appelsiiniesanssia. Puraisen palan kahtia. Sisällä on kahta täytettä, kirpeän makeaa appelsiinihilloa ja jotain vaaleaa mössöä. Suklaa itse on tympeän makeaa konvehtikamaa. Kaksi tyynyä lienee maksimiäärä tätä makeaa suklaata. Tykkäsin appelsiinistä, mutta valkoinen mössö jäi arvoitukseksi.

Kirsi I 10.12.2011
Tummaa suklaata, jossa runsas täyte. Pakkaus kertoo, että sitruunamoussea on 28% ja sitruunakastiketta 12%. Parasta on tuoksu, joka tulvahtaa sitruunaisena heti folion avaamisesta. Ensimaku suussa kuitenkin on suklainen, mousse ja kastike ovat kahdessa kerroksessa, eikä sitruunan maku ole niin hallitseva kuin tuoksusta olisi voinut päätellä. Täyte on jäätelömaisen raikasta - matkoilla nautin nimenomaan sitruunajäätelöstä - ja pari sitruunankuoren palaakin jää pyörimään kielelle kertomaan aidoista valmistusaineista. Tumma suklaa on premium-sarjasta tuttua samattisen pehmeää ja suussasulavaa ilman karvautta. Loppumaku suussa jää sopivasti sekä suklaiseksi että sitruunaiseksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani