Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium fylld fransk nougat
Tuotteen Marabou premium fylld fransk nougat valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Nougatit.
 

Jenni V 09.06.2017
130g levyllinen ranskalaista nougatia ilman palajakoa. Päällä on ohuelti tummaa suklaata. Kaakaoprosenttia ei mainita, mutta jotakin semitummaa suklaa on. Maku on, noh, ylettömän makea, isot mantelit (25%) rouskuvat tosi kivasti ja maistuvat itseltään, mutta kokonaisuudessa on joku todella hallitseva sivumaku, liekö se sitten hunaja, joka minua häiritsee. Suklaa ei oikeastaan maistu, ollenkaan. Kakkonen.

Annamari 24.10.2016
Koko levy yhtä palaa. Ei tuoksu ja suklaata on ohuelti. Ranskalainen nougat on tosi hyvää koostumukseltaan, siinä on pieni sitkeys ollen kuitenkin miellyttävästi syötävää. Myös sen maku on mainio! Suklaa maistuu valitettavan vähän. Suklaatuotteena ei häävi. Jos suklaata olisi enemmän, lähestyisi tämä jo täysiä pisteitä.

Kirsi I 14.12.2011
Tuote väittää olevansa noougat-täytteistä tummaa suklaata. Parempi kuvaus olisi kuitenkin suklaalla silattua nougat'a. Suklaapäällys on ohut kuin lehtikulta ja täyte paksua sitkeää sokerista tahnaa, jossa kuitenkin ilahduttavan paljon mantelirouhetta. Ranskalaisena nougat'na kelvollista, mutta ei oikeastaan suklaalevy.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani