Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou black saltlakrits
Tuotteen Marabou black saltlakrits valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,71 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 21.02.2019
Maraboupalaseen on kätketty salmiakkia. Tai huomaahan tummat soirot silmälläkin. Suklaa itse on tuttua hyvää marabouta, ja salmiakki tuo mukavan äkkiväärän lisän. Salmiakkia ei ole säästelty, mikä on varmaankin hyvä asia.

Hanna P 21.01.2019
Maraboun maitosuklaata mustin sattumin. Todella makea tuoksu. Mustat sattumat rohisevat ja maistuvat vienosti salmiakille. Tämä suolaisen salmiakin ja Maraboun perinteisen ja hyvin makean suklaan liitto toimii oivallisesti. Tätä lisää!

Jenni V 23.10.2017
Hetki sitten maistelin valmistajan daim saltlakrits-levyn, ja heti perään sitten tämä jossa daimia ei ole. Maussa ei nyt hirveästi eroa ole, mutta kyllä tässä selkeästi terävämpi salmiakin maku on. Edelleen salmiakki on seassa pieninä ohuina lehdyköinä, joka rouskuu hampaissa. Mielestäni lisuketta on kyllä liikaa, vaikka Maraboun suklaan ylimakeutta se poistaakin. Ja kun levyä tuppaa syömään enemmänkin kerralla, niin yliannostus tulee vastaan salmiakista, ja siksi tämä on kakkosen tuote. Ehkä kuitenkin tykkäsin aavistuksen enemmän siitä daim-versiosta, jossa salmiakkisuus on vähän kevyempää.

Kirsi I 02.03.2012
Salmiakkikausimakusuklaa! tai oikeammin suolalakritsa-suklaa. Mukavaa, että salmiakki on sattumina suklaan joukossa, vaikka tarttuvatkin hampaisiin. Suolaisuus menettelee, salmiakkisempi maku olisi ollut parempi, mutta eiväthän ne ruotsalaiset salmiakin päälle ymmärrä. Perushyvää kamaa, on tätä meillä useampi levy syöty.

Miriam 09.01.2012
Maraboulle tuttua maitosuklaata, jossa joukossa "suolalakritsia". Ja lakritsia se onkin, eikä suinkaan salmiakkia, kuten suomennoksessa. Ihanan rapeita, rapisevia, paloja. Ihanan makeaa suolalakritsia, eikä mitään kirpeää salmiakkia, kuten useammassa kilpailijassa.

Jarkko 02.01.2012
Kas, ruotsalaiset ovat valmistaneet suomalaisen suklaatuotteen. Tuoksu on miedon salmiakkinen. Maku selvästi salmiakkisempi, mutta ei voimakkaasti. Salmiakki ei ole kovinkan suolaista joten se sopii hyvin yhteen Maraboun makean suklaan kanssa. Kokonaisuus toimii hyvin, paremmin kuin odotinkaan.

Päivi 01.01.2012
Lapin reissulla osu ärrällä silmään tää suklaa. Aattelin eka että se on jotakin tummaa suklaata mut hoksin sit ton kausimaku-merkinnän ja tukin sit nokkani lähemmäs. Oolalaa, salmiakkia! Iha pakko ostaa. Samalla ihmettelin että tää on pienempi ku normilevyt ja joo-o, 180 gr levy. Kyllähän sen palastakin huomaa että pienempi on. Salmiakin tuoksu on ihan selvä. Sattumia on ihan sopivasti. Salmiakin palaset ovat kyllä kovia, että hieman varovainen saa olla. Maku on todella hyvä. Mukavasti yhdistyy sekä suklaa että salmiakki. Vaikka osa tykkää suklaata ja osa salmiakista. Minä tykkään molemmista ja tää on kyl nappi osuma. Herkkuu kerta kaikkiaan. Tätä täytyy hamstrata ennenkuin kausimyynti loppuu. Molemmat maut ovat tasapainossa toistensa suhteen. Jälkimaussakin vielä ovat sopivassa suhteessa toisiinsa. Kumpikaan ei mene toisen edelle. Harmi vain, että kausimaku ja häviää sit myynnistä kauden loputtua. Jään kyl sit tätä kaipaamaan yhtä paljo kuin sitä Sommaria jossa oli mansikan palasia mukana.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani