Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium fin 70% apelsin
Tuotteen Marabou premium fin 70% apelsin valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,18 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 19.01.2016
Ohut levyä tummaa suklaata. Plussaa ohuesta levystä, siitä on helppo haukata. Jo tuoksussa on havaittavissa selvästi appelsiini ja myös suklaan tuoksu on houkutteleva. Appelsiini on suklaassa pieninä hippusina, joita on riittävästi. Suklaa on sopivan kitkerää ja tummaa, juuri sellaista kuin sen kaipaakin olevan. Toki hieman lisää laatua tähänkin toivoisi, mutta tämäkin menettelee kyllä. Appelsiinin ja suklaan liitto on toimiva lähes aina ja tässä levyssä se on mielestäni onnistunut. Tätä nauttii mielellään! Melkeint täysien pisteiden arvoinen, mutta eihän tässä mitään erityistä yllätyksellisyyttä tai muuta ole ja itse suklaa voisi toki olla laadukkaampaa. Loistoherkkua kuitenkin!

Jenni V 23.12.2013
100 gramman ohuessa levyssä on valtavia paloja jotka eivät lohkea siististi levystä. Yllätyn että ohueen levyyn mahtuu kolme kerrosta. Päällä ja alla on suklaata ja välissä appelsiinitryffeliä jonka joukossa on appelsiiniia kandeerattuna. Ensitervehdys suklaan kanssa on tunkkainen ja olenkin valmis antamaan huonot pisteet. Appelsiinitryffeli on kuivan oloista eikä oikein erotu suklaasta. Kandeeratut palaset ovat kovia ja tuntuvat koostumukseltaan miltei pähkinältä. Ne myös sisältävät appelsiininkuorta joten maku on hiukan kitkerä, ja se ennestään korostaa tumman suklaan kitkeryyttä. Mutta, mitä enemmän tätä syö, sitä enemmän makuun tottuu ja jälkimaku oli ihan siedettävän appelsiinisuklainen. Niinpä annan kolme pistettä.

Aki 26.03.2012
Voimakas tummaan suklaa maku ja piristävä appelsiini mukana. Maku- ja tuoksuyhdistelmänä pettämätön paketti, raikkautta ja syvyyttä hyvässä suhteessa.

Eeva-Liisa 24.03.2012
Hyvä tumma suklaa ja piristävä appelsiini. Appelsiini on kovina kiteinä suklaan sisällä, hyvä koostumus. Mukava jälkimaku, ei yhtään kitkerä.

Kirsi I 05.03.2012
Upea, pehmeän raikas appelsiinisuklaa. Tuoksu on voimakas ja maussa tumma suklaa korostuu hienosti appelsiinin kanssa. Kitkeryyttä ei jää suuhun pyörimään jälkimakuna ja appelsiinin palaset (kandeerattuja. kertoo pakkaus) ovat herkullisia.

Hanna P 02.02.2012
Isoja laakeita lohkareita melko tummaa suklaata. Vahvan kaakoinen tuoksu. Päältä melko kova koostumus, mut purren jopa kovin rapsakkakin. Liian tujuja ovat sattumat mulle, vaikka jotain hedelmäistäkin maistan... Missä on makeus? Pidemmän päälle sitä hieman irtoaakin, mut kun jälkimakukin on ynseä ei ykköstä enempää pisteitä irtoa.

Iikka 27.01.2012
Tuoksukasta ja tummahkoa suklaata on tämä edessäni oleva ohut palanen. Todella voimakas ja pistäväkin maku. Levyssä on jotain rohisevia sattumia todella harvassa, enkä usko että maku tulee niistä. Mutta tämä pistävä maku tasoittuu loppua kohti, ja tämän syömisestä tulee nautinto. Suklaa on mukavan pehmeän makuista eikä kirpakka hedelmä vaivaa enää. Alun mahdollisesta kakkosesta nousi nelosen arvoiseksi.

Teresa 26.01.2012
Erikoisia, isoja palasia, ohuehkoja ja brodeerattuja. Jotain hitusia näkyy halkaisujäljessä, pähkinärouheeksi veikkaisin. Tuoksu voimakas, appelsiininen, erittäin miellyttävä. Maksu sitten. Purressa ihan jees, ehkä jotenkin pistävä, ja suklaa hajoaa hassusti liuskoiksi suussa puraisun jälkeen. Imeskeltäessä oikestaan maistuu ihan samalta. Aluksi olin sitä mieltä, että tämä on vähän liian pistävää, kitkerää, mutta koko palasen naposteltuani huomasin että itse asiassa on tämä ihan ok kokonaisuus. Ei kuitenkaan yllä suosikeiksi, etenkin kun jälkimaku suussa on ikävän tunkkainen ja kuiva.

Jarkko 20.01.2012
Ohuessa tummasuklaisessa levyssä näkyy vaaleita murusia. Tuoksu jo paljastaa lisukkeen appelsiiniksi, nam! Tumma suklaa yhdessä appelsiinin kanssa ei tässä tuotteessa ensialkuun oikein istu suuhuni, mutta toisen palasen puraistuani ollaan jo sfääreissä. Appelsiini ja suklaa vaan sopivat niiin hyvin yhteen, että sitä ei voi sanoin kuvailla, vaikka appelsiini hedelmänä jää useimmiten syömättä. Ihan täydellisyyteen tässä tuotteessa ei ylletä ja syytän siitä itse suklaata. Lähellä huippua ollaan kuitenkin.

Satu 19.01.2012
Ohuita tummasuklaalevypalasia, joissa on jotain pikkuruisia sattumia. Ehkä pähkinöitä tai muuta melko... no ei mautonta tavaraa, mutta sellaista, jolla ei ole kokonaisuuden makuun perustavanlaatuista vaikutusta. Maku on miellyttävä eikä jälkimakukaan eritysen häiritsevä.

Päivi 19.01.2012
Iso tumma suklaapala, litteä ja jotakin sattumia seassa. Hyvä tuoksu, sopivan pehmeä suklaa. Juuhuu, kitkerää on, mutta jokin muu maku mukana. Marjamaista makua kenties. Sattumat on kaiketi mantelia. Kokonaisuus on kuiva. Suu jää kuivaksi. Oikeastaan ihan jännä makukokemus. En sanoisi pahaksi. Enpä kyl appelsiiniksi osannu tuota maistaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani