Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou starbar
Tuotteen Marabou starbar valmistusmaa on Irlanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 04.05.2013
Löysi tämäkin patukka sitten vihdoin tiensä minulle maistoon. Pienen näköinen patukka, mutta silti on painoa 49 grammaa, eli ilmeisesti on tuhtia tavaraa. Toffeeta on näemmä 30% ja maapähkinää yli 20 prosenttia, maitosuklaakuorrutteen määrää ei ilmoiteta, mutta sitä on kuitenkin riittänyt ihan reilu kerros patukan päälle. Suklaa maistuu Maraboun mjölkchokladille, eli on aika makeaa, mutta ihan maukasta. Patukan koostumus on minusta jotenkin häiritsevä, enkä pääse oikein selvyyteen siitä koko maistelun aikana. Tavallaan patukassa on jotain kinderbuenomaista, täyte on maapähkinävoimaista, eli kevyttä, silkkistä, rasvaista, ei kuitenkaan niin juoksevaa kuin buenossa. Joukossa on rapsakkuutena jotakin, ilmeisesti riisi-vehnäcrispiä. Suklaan ja täytteen välissä on sitten vielä twixmäisesti kerros toffeeta.

Odotin snickermäistä koostumusta, mutta tämä on jotain aivan muuta. Selosteessa luvataan paahdettuja maapähkinöitä, mutta en löytänyt täytteestä pähkinää paloina vaan lähinnä maapähkinävoina. Ehkä kuitenkin joitakin palasia oli, sillä täytteessä oli kohtia, jotka maistuivat selkeämmin suolaiselle/pähkinäiselle. Pahin ongelma oli kuitenkin voimaisen täytteen ja toffeen rakenteen ristiriitaisuus. Toffee oli nimittäin ensinnäkin hyvin makeaa, ja toiseksi erittäin hampaisiin tarttuvaa sorttia. Pähkinäpatukoissa (ei siis suklaa-sellaisissa) on tällaista "sidosainetta" usein, ja mietin olisiko siinä mukana hunajaa. Läheltä liippasi, sillä toffee on siirappipohjaista. Toffeen tahmaisuus tavallaan pilasi täytteen kevyen rapsakkaan silkkisyyden, keskittyminen meni toffeen hampaista irrottamiseen. Eli kyllä snickers vie tästä voiton kuusi nolla.

Minna Hi 20.06.2012
Vähän sitä mitä odotinkin. Erittäin hyvää, mutta ei voi mielestäni suklaaksi kutsua. Makeaa ja maapähkinäistä toffeeta. Mukava suutuntuma, vie makeanhimon täyellisesti.

Miriam 01.06.2012
Omituisen oloista suklaata. Sisässä on selvästi jotain tunnistamatonta täytettä. Maku on todella pähkinäisen makea. Menee taas sarjaan perusmättöä, makeaa sellaista.

Oskari 31.05.2012
Todella makeaa patukkaa, jossa keskusta on pehmeää cremeä. Hiukan pähkinääkin maistuu seassa. Liian makeaa!

Maija 30.05.2012
Sylinterimäinen patukan muoto tekee tästä kiinnostavan näköisen. Patukassa on pähkinäinen haju, mutta leikkauspinnassa ei näy pähkinöitä. Rouskuu mukavasti haukatessa. Maussa on mainio suolainen vivahde. Oikein hyvää.

Marika 26.05.2012
Suklaapatukan koostumus on pehmeän jämäkkä, ja tuote saa siitä heti plussaa. Suklaan seassa on juuri sopivasti pähkinää ja selkeästi myös suolaa (aah!). Ostan maapähkinävoita tukkupaketeissa, joten tämä ei oikeastaan voi mennä kohdallani pieleen ;) Makuelämys on aika intensiivinen, ja patukan koko on siihen nähden kohdallaan.

Saara 22.05.2012
Onpas hassu, tukkimainen pyöreä patukanpala. Suklaakuori on tässä paksu (nam!) ja sisällä vaaleanruskeaa täytettä, tuoksusta päätellen maapähkinävoita tahi muuta erittäin jenkkiläistä ja makeaa mössöä. Patukan nimi ja väritys luovat nekin kaikuja rapakontakaisesta, mistä Starbar lieneekin alkujaan kotoisin. Päällissuklaa sulaa suuhun ja vaikka täyte maistuu Snickersiltä, se ei ole koostumukseltaan maapähkinävoin tai Snickersin tapaan tahmeaa tai jäykkää vaan erittäin pehmeää ja suuhun sulavan kakkutaikinamaista. Periaatteessa tämä on oikein hyvää, mutta erittäin imelää ilman koostumusyllätyksiä, jotka minusta tekevät tällaisista makeisista erinomaisia. Jotenkin siis tämä patukka on vähän tylsä; siitä puuttuu se jokin koukku, joka tekisi sen tasaisuudesta ja makeudesta erityistä. Kakkuihin tai jäätelön seuraksi Starbar voisi sopia hyvin, jos maapähkinävoi maistuu, kokeilenpa ehkä joskus itsekin!

Sanni 21.05.2012
Hauskan mallinen pyöreähkö suklaapatukka, jossa maitosuklaakuorutteen alta paljastuu rapeaa pähkinää, ohut kerros toffeeta ja jotakin sitkeää täytettä. Täytteessä maistuu selvästi maapähkinävoi ja pähkinä, jota on patukassa runsaasti. Maku on rasvainen ja makea. 2 pistettä enempää en voi antaa, vaikka pähkinät ovat hyviä ja rapeita, koska en vaan voi sietää maapähkinävoita.

Laura 20.05.2012
Ruman näköistä, vaaleaa, sameaa, ätläkkää. Onkohan tässä suklaata laisinkaan? Tarttuu hampaisiin ja maistuu kestoinhokiltani Snickersiltä. Tästä en tule kuin vihaiseksi.

Minna Hi 26.04.2012
Jyhkeä, tuhti, makealta tuoksuva patukka. Patukka on puraistaessa yllättävän pehmeä, maapähkinävoi maistuu herkulliselta. Toffeeta ei ole myöskään säästelty. Tämä on selvästi herkkuhetkien patukka, makea ja ihanan maapähkinäinen. Ei voi kehua suklaaksi, mutta patukkana oikein herkullista.

Aki 25.03.2012
Rapsakkuutta ja pehmeyttä hyvässä suhteessa. Makeus tuntuu hieman liialliselta varsinkin jälkikäteen, jonka vuoksi pystyy nauttimaan vain pienissä erissä. Kinuskista ja pähkinästä plussaa, samoin reilusta koosta.

Eeva-Liisa 03.03.2012
Pähkinäinen tuoksu. Yllättävän ei-makea patukka, pähkinän maku on hallitseva. Koostumuksessa on sopivasti rapeutta ja pehmeyttä. Täyte tarttuu hieman hampaisiin ja kitalakeen. Kuitenkin hieman tasapaksu patukka.

Teresa 27.02.2012
Tuhti suklaapatukka maitosuklaata, jonka sisällä toffeen näköistä tavaraa. No huh, onpas Snickers-mäinen maku. Jotain paahteista pähkinää tai vastaavaa joka rasahtelee kivasti, mahdottoman paksu kerros toffeeta ja kuorrutuksen suklaa joka sitoo kaikki maut kivasti yhteen. Erittäin makeaa, paahteista, toffeista, suklaista. Melko jännää, ja tosi tujua tavaraa. Pisteiden anto varsin vaikeaa. Tämä on hyvää, mutta ehkä kokonaisuudessa on kaikkea vain....liikaa. Tai en tiedä.

Jarkko 24.02.2012
Oho, mikä jööti! Ja tämä on kuitenkin vain patukan puolikas! Maitosuklainen patukka sisältää paksua jankkitoffeeta ja suolapähkinöitä, aivan mahtava! Hieman tulee Snickers mieleen, mutta ihan sillä tasolla ei kuitenkaan olla. Näinpä saatiin tämäkin tuote yrityskaupan myötä Suomenkin markkinoille. Parhaimmillaan mässäilyhetkessä herkutteluhetken sijasta, mutta sopiikin siihen paremmin kuin hyvin.

Iikka 23.02.2012
Ohhoh, jöödin puolikas tuli nokan eteen. Tuoksuu miedosti karamellille. Jo ensihaukku tuo miellyttävän pehmeän ja tutun maun.. mutta mikäs se onkaan? Tässä patukassa on sisällä jotain venyvää täytettä, ja jokin rohisee suussa. Kiva makea energiapakkaus. Tästä voi tulla uusi nääntymyksen estäjä. Ostaisin.

Hanna P 23.02.2012
Jee, paksu maitosuklaapötkö ja toffeeta sisällä... tää ei voi olla totaalisen pahaa :) Tuoksu hyvin makea! Rapeutta, toffeen makeutta ja hieman suolaisuutta... Suklaa minun makuuni.

Päivi 23.02.2012
Oho, iso pötkylä, jossa venyvä täyte. Maapähkinävoita täytteessä. Naminami! Täyttävää ja täydellistä herkkua. Taattua makeanhimon tyydytystä. Hei, tässähän löytyy pähkinääkin seassa. Suu on ihanan tahmainen ja sopivan makea. En löydä mitään moittimista. Sokkomaistelussa näin. Kun sain tietää tuotteen, niin tää on yks niitä mitä tullut mussuteltua paljon ja enkä tajua miksen tunnistanut tuotetta lautasella. Tosiaan tää on mahtavan onnistunut tuote.

Kirsi I 23.02.2012
Maitosuklaakuorrutteinen täytepatukka, täytteenä sitkeää toffeeta ja - yllätysrapeita murusia ja maapähkinän makua. Mutta liian äkki-imelää minun makuuni.... olipas makeaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani