Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou starbar
Tuotteen Marabou starbar valmistusmaa on Irlanti. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Joona 25.04.2014 : Haju on pähkinämäinen. Se lupaa hyvää heti maostelun alussa. Maistetaas sitten. Patukan koostumus on kummallinen. Siinä on jokin kumimainen maku. Ei mielestäni mitään hyvää.

satu 02.01.2013 : Yllättävän hyvä suklaapatukka, vaikka en suuremmin maapähkinästä (enkä snickersistä) pidäkään.

Kaakaolehmä 14.09.2012 : Tämä on superyllättäjä. En olisi uskonut, mutta pidän tästä! Sisältää paljon muutakin mitä kääre ei kerro: ainakin maapähkinävoita ja riisikrispiä. Maapähkinää on itse asiassa todella vähän. Maukasta, maukasta! Ja tiivistä. Jopa ruokaisaa :)

Roo 11.05.2012 : Snickersmäinen, sopii korvikkeeksi. Täyteläinen maku. Hivenen ehkä liian makea, ei olisi pitänyt syödä noin vauhdikkaasti kun söin. Parhainta makean nälkään ja hitaasti syötynä.

suklaahirviö 06.03.2012 : Maittava yllättäjä Maraboulta! Kuulin tätä verrattavan Lion-patukkaan, ja siksipä pelolla kuorin kääreen. Minä nimittäin en kuulu näihin leijonafaneihin sitten ollenkaan.. Jotain samaa tässä maussa on, mutta vähemmän rahisevia muroja, toffee on hammasystävällisemmässä muodossa ja kokonaisuus nyt vain yksinkertaisesti pehmeämpää ja helpommin syötävämpää kuin Lionissa. Tässä eivät hampaat katkea, sen voin luvata! Pienoinen miinus siitä, että toffee on ehkä hitusen liian venyvänsitkasta sittenkin.. Uskoisin silti ostavani tätä toistekin.

Chi 02.03.2012 : Kiva kääre patukalla. Avataas...tuo haju, mikä se on?? Hyi yöök, pilaantuneelta maidolta haisee! Jopa tukkoutuneesta nenästä kärsivä mieheni haistaa saman. Maku on suklaan osalta kamala, mutta täytteessä on potentiaalia. Vähän suolaista, siitä tykkään. Nyt kuitenkin yksi haukkaus riittää ja loppu menee miehelle, joka syö patukan loppuun välinpitämättömän oloisena. Ei mikään hittituote, sääli.

NEo 23.02.2012 : Lukaisin jostain, että Kraft Foods osti brittiläisen Cadburyn ja koska se jo ennestään omistaa Maraboun, on tämä patukka löytänyt tiensä Marabou merkillä Suomen kauppoihin. Kuoren suklaa on mietoa perusmaitosuklaata. Täyte on jankkia toffeeta ja seassa jotain rahisevaa muroa. Pähkinät loistavat poissaolollaan. Toffeesta ei meinaa irrota makua lainkaan. Ihan OK patukka, mutta persoonaton, menee siis keskikastiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani