Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou japp hazelnut
Tuotteen Marabou japp hazelnut valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,68 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 10.10.2016
Maitosuklaapäällysteistä nougatia, jonka seassa pähkinänpaloja. Eipä se ollutkaan nougatia vaan tuoteselosteen mukaan kaakaomarenkia. Tuoksu on makea ja karkkimainen. Patukka ei ole kivaa syötävää vaan liian jankkista. Pähkinät eivät juuri erotu maussa taikka suutuntumassa. Maku jää vaisuksi ja tylsäksi.

Juho 23.10.2014
Marabou Japp Hazelnut on 60 gramman suklaapatukkana edustaa hieman isompaa annoskokoa patukoissa, jakautuen kuitenkin kahteen osaan. Testatun yksilön parasta ennen päivään oli jäljellä vielä noin kolme ja puoli kuukautta, mutta kioskimyymälän lämpöisyys ja aurinkoisuus antoivat kuitenkin odottaa mahdollisesti maultaan ja olemukseltaan muuttunutta elämystä. Pikatestauksessa kuitenkin yllätyttiin iloisesti hyvin säilyneestä olemuksesta, jota heijastelivat tuoreen aromikas tuoksu sekä ehjä rakenne ja kiiltävä pinta avatessa. Patukan päällikerroksen suklaa on ehtaa Marabouta: makea, pehmeä, melkein imelä maku, joka tavataan valmistajan maitosuklaalevyissä. Lienee makuasia miten sitä arvostaa, mutta tämän arvioijan mielestä se toimii edukseen hiukan mauttoman, mutta tekstuurisesti miellyttävien toffeen, ja ilmavahkon kaakaomarengin kanssa. Nämä täytteet jäävät sivuosaan kokonaisten hasselpähkinöiden seurassa. Kokonaisuus maistuukin lähinnä pähkinäsuklaalevyltä, vaikkakin hieman poikkeavalla tekstuurilla. Pähkinät ovat raikkaan tuntuisia. Niiden aromi tuo selvästi onnistuneen variaation vanhaan Jappiin ja yhdistelmä on pähkinää käyttävistä suklaista yksi onnistuineempia - ainakin suklaapatukkatasolla - mutta tästäkin voi olla montaa mieltä, riippuen mieltymyksestä hasseleihin. Pähkinäinen aromi nimittäin jää jälkeen vielä senkin jälkeen kun suklaa on suusta jo sulanut.

Jenni V 05.05.2013
Jappin erikoisversio, jossa kaakaomarengin seassa on 20% hasselpähkinäpaloja. Epäilyttää aina nämä limited editionit, mutta yllättäen tämä olikin parempi kuin perus-japp. Kaakaomarenkia on runsaasti, 50% patukasta, ja päällä on sitten vielä 20% toffeekerros maitosuklaakuorrutteen alla.

Marengista olen edelleen sitä mieltä ettei muistuta aitoa marenkia yhtään. Täyte on kuitenkin hyvää, makeaa ja todella miedon kaakaon makuista. Se sopii hyvin yhteen hasselpähkinän kanssa. Pähkinä on paloina, mutta sitä on kuitenkin yllättävän vähän, silti maku on tarpeeksi voimakas. Snickershän tästä kokonaisuudesta tulee vahvasti mieleen, mutta patukassa on suhteessa ehkä enemmän "marenkia" ja vähemmän toffeeta ja pähkinää. Minulle japp maistui jopa paremmin kuin snickers, suklaa on laadukkaampaa ja koostumuskin mukavampi, pehmeämpi suussa.

Patukan kokoa olisin vielä miettinyt; nythän pakkauksessa oli kaksi 30 gramman pötkylää. Niin tuhtia ja makeaa tavaraa tämä on, että toisen patukan puolessa välissä alkoi jo tökkiä. Eli yksi 40-50 gramman pötkylä riittäisi minulle aivan hyvin.

Aki 08.06.2012
Selkeä pähkinän tuoksu. Näyttää erittäin makealta maitosuklaan ja kinuskin yhdistelmältä, jopa hieman keksimäiseltä. Positiiviseksi yllätyksekseni makeutta ei tunnu olevan ollenkaan liikaa, vaan sitä löytyy juuri sopivasti. Hampaisiin tarttuva pähkinä hallitsee kokonaisuutta, joka jää keskinkertaiseksi.

Eeva-Liisa 03.06.2012
Snickersiä pehmeämpi, joskin samankaltainen koostumus. Toffee ei ole ollenkaan turhan makea. Ehkä hieman pliisu yleisvaikutelma. Tuoksussa ja maussa ei juurikaan hasselpähkinää näy, rakenteessa hieman. Pahvinen jälkimaku ja suuntuntuma. Ei innostanut.

Miriam 01.06.2012
Tahmeasta patukasta on saatu tahmeita paloja maisteluun. Maku on hurrrrjan pähkinäinen. Maussa maistuu kaikki mahdolliset pähkinät ja sen vivahteet. Todella toffeinen ja makea, mutta omaan makuun pähkinää on aivan liikaa.

Maija 31.05.2012
Suklaapatukan täytteen seassa on kokonaisia hasselpähkinöitä. Maku on yllättävän mauton haukatessa, lähinnä makea ja pähkinäinen, mutta suklaalle tämä ei juurikaan maistu, joten ei voi suositella suklaanystävälle.

Oskari 31.05.2012
pähkinäinen maitosuklaapatukka, jossa toffeetäytettä. pähkinää on todella runsaasti ja pureskeltavaa riittää. hiukan liian makea omaan makuun.

Marika 27.05.2012
Jahas, nyt onkin patukanpalanen vaihteeksi sokkotestissä. Ainakin pähkinää tässä näkyy ja tuoksu on jotenkin pölymäinen. Maistuukin muuten yllättävän kuivalle. Kuivalle ja makealle ja tosiaan pähkinäiselle. Kuivakkuus kyllä tökkii nyt pahasti, varsinkin tämän rakeisen toffeisuuden kanssa.

Laura 24.05.2012
Tunkkainen maultaan. Tarttuu kurkkuun ja hampaisiin. Maistuu lähinnä pähkinälle, suklaan makua saa melkein hakemalla hakea. Tuote, joka lähinnä harmittaa heikon nautinto/kalorit -suhteen vuoksi. Ostan mieluummin pähkinät pähkinöinä, kuin tätä.

Veli-Matti 22.05.2012
Tuoksuu makeahkolta ja pähkinäiseltä. Tuntuu pehmeältä, ja etenkin pintasuklaa maistuu hyvältä. Sisältö on hieman liian jauhomainen ja pähkinät hallitsevat aivan liikaa. Ei jätä rasvaista tuntua kitalakeen eikä jälkimaku ole liian makea. Jotenkin epä-Jappmainen.

Saara 22.05.2012
Patukan palassa on jotakin vaaleaa pähkinää ja nougatin tai vaahdon kaltaista täytettä ja päällä tummahko maitosuklaakerros. Kyseessä on näköjään Japp, jossa perinteisesti on ollut paljon juurikin sitä vaahtoa, minkä merkitystä en ole koskaan vastaavissa patukoissa (esim. Mars) koskaan ymmärtänyt. Tässä on onneksi myös pähkinää, tarkalleen ottaen hasselpähkinää, erikoisversio kun on kyseessä.. Hasselpähkinän maku ja sen rakenteeseen aikaansaama rapsakkuus on erittäin voimakasta, mitä voi pitää hyvänä asiana. Harmillisesti itse en ole hasselpähkinän suuri ystävä lievän allergian vuoksi, ja vaikka pähkinä onkin tässä sitä parasta osuutta, se ei pysty poistamaan nougatvaahdon aikaansaamaa jankkimaisuutta. Suklaata on liian vähän pehmeän herkullisen koostumuksen aikaansaamiseksi. Ei huono silti, keskinkertainen patukka.

Sanni 21.05.2012
Maitosuklaakuorrutuksen alta paljastuu sitkeää täytettä. Tuoksu on toffeinen ja makea. Maku on kuitenkin aika mitäänsanomaton ja laimea. Pähkinää ei palaseeni osunut, joten en myöskään sitä tässä maistanut. Pahkinää olisi voinut olla hieman runsaammin, sillä muuten maku oli todella mieto.

Pirjo 04.05.2012
Täyteläinen, rakeinen, pehmeä.

Marke H 30.04.2012
Palanen suklaa patukasta tuodaan tarjolle. Halkaistusta pinnasta näkyy vaahtotäytteen seassa pähkinöitä. Päällä reilusti maitosuklaata. Puraisun jälkeen tulee kiva pähkinäinen maku suuhun. Sopivan pehmeää. Hyvää!

Jarkko 27.04.2012
Patukassa on maitosuklaakuori. Sisus on vaaleaa massaa, jossa näkyy kuitenkin kenties ihan kokonaisia hasselpähkinöitä. Kokonaisuudessa ei oikein maistu mikään muu kuin tuo hasselpähkinä. Toisaalta, juuri pähkinän vahva maku saattaa olla syy siihen, miksi maku ei muutu nougatmaiseksi vaan pysyy nimenomaan pähkinän makuna. Pidänkö minä sitten tästä? Kyllä pidän ja juuri siksi, että tässä maistuu kokonainen pähkinä pähkinämassan sijasta.

Iikka 26.04.2012
Ilmeisen täyteläinen ja ruokaisa pötykkä on kyseessä,josta makua saa houkutella esiin. Sisällä on siis jotain pähkinäntyyppistä sattumaa oudossa kuohkeassa täytteessä. Suklaan ja täytteen välissä on ilmeisesti karamellikerros. Tämä on liian makea, ja lisäksi täytteen maku on liian mieto. Potentiaalia on siis hukattu. Eikä liene edes ruokaista. Loppumakuna ällötysmakeus.

Päivi 26.04.2012
Paksuja paloja maitosuklaata päällä ja sisällä näkyy hasselpähkinöitä. Haukkauksessa hoksii myös toffeeta. Mauton kokonaisuus. Tää ei maistu millekkään. On kuin pahvia söisi. Hyvin miedosti ja pikaisesti käväisi joku maku suussa mut katosi samantien ettei sitä ehtinyt paikantaa eikä tajuta. Ihan turha tuote.

Hanna P 26.04.2012
Pala perinteisennäköistä suklaapatukkaa tyyliin Mars. Sisällä kuitenkin jotain pähkinää, kuten Snickersissä, mutta toffeen tilalla vaaleanruskeaa moussea. Tuoksu makea ja pähkinäinen. Hauskaa rouskuteltavaa ja ihan pintasuklaan alla vähän sitä toffeetakin. Suorastaan ruokaisahan tämä. Vaan joku ynseys tässä maussa on. Ihan mielellään näitä rouskuttaa, mut kaikki raikkaus jää niin tyystin puuttumaan et pisteet kolme.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani