Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mandel split
Tuotteen Marabou mandel split valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,10 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 15.12.2013
Marboun tuttua makeaa maitosuklaata 100 gramman levynä, joukossa 17 prossaa karkeaa mantelirouhetta. Palaset ovat isosta suklaalevystä tuttuja mutta minikokoisia. Napsauttaessani rivin irti levystä huomaan että mantelia on todella runsaasti. Manteli on kuitenkin yksi haastavimmista lisukkeista suklaalle miedon makunsa vuoksi, ja haaste on valitettavasti ollut maraboulle liian iso. Ihan kivaa rouskuteltavaa mutta mantelin maku on todella mieto. Esim. Paahtaminen olisi varmasti parantanut tilannetta. Perusmättöä eikä edes sen luokan paremmasta päästä, en oikein ymmärrä tämän levyvariantin olemassaoloa kun parempaakin lähes vastaavaa on (schweizer nöt).

Janne J 26.05.2013
Tuoksuupa yllättävän hyvälle, suorastaan herkulliselle. No, suklaahan lie likimain sitä kaikille tuttua vaaleaa Marabouta, mutta olen positiivisesti yllättynyt miten hyvin manteli sopii sen kaveriksi. Eipä kyllä toisaalta tule äkikseltään mieleen suklaata, johon se ei olisi sopinut. Mantelit on murskattu sopivan kokoisiksi palasiksi, joten suutuntuma on tasalaatuisen rouskuva ja miellyttävän tanakka. Rasvaa, sokeria, mantelia ja kaakaota tuntuu olevan juuri sopivasti suhteessa toisiinsa, joten oikeastaan ei tule mieleen mitään, mitä muuttaisin tässä tuotteessa. Tai no, palaset voisivat kyllä olla suurempia. Tasaisen hyvä suklaa makeannälkään ja miksei pienimuotoiseen herkutteluunkin.

Aki 29.05.2012
Perinteinen ja keskinkertainen maitosuklaa, jossa pähkinöitä seassa. Suklaa makeaa ja aavistuksen rasvaista. Rakenne oli riittävän napakkaa, jotta puruvastustakin löytyi.

Veli-Matti 20.05.2012
Pähkinäinen (vai pitäisikö tämä olla mantelia?) tuoksu, maku ja fiilis. Itse suklaa aikamoistä höttöä; sokerista. Vain pähkinän ystäville. Heikkoa, muttei aivan kelvotonta.

Pirjo 04.05.2012
Pehmeä, rakeinen.

Marke H 28.04.2012
Sopivan kokoinen suupala. Kivaa pureksittavaa. Hyvää maitosuklaata, seassa paljon vaaleita muruja, mantelia. Mutta rakeet jää suuhun ikävästi pyörimään.

Jarkko 27.04.2012
M-kirjain paljastaa maitosuklaan valmistajan. Suklaan seassa näyttäisi olevan pähkinää melko suurina palasina, mutta palasina kuitenkin. Pähkinät voi ainakin mielikuvituksen avustuksella ja kääreen nähneenä tunnistaa manteliksi. Kokonaisuus on makeaa, kuten maraboiun maitosuklaa aina, se ei yllätä. Se sen sijaan yllättää, että Marabou on onnistunut valmistamaan tuotteen, joka rehellisesti sanottuna taistelee M-asteikolla pitkäaikaisen suosikkini, schweitzer nötin kanssa. Juuri nyt en osaa nimetä tämän kaksintaistelun voittajaa, mutta se on varmaa, että tarkempaa vertailevaa tutkimustyötä tullaan meidän huushollissa tekemään.

Iikka 26.04.2012
Nämä pikkuruiset marabou-palaset sisältävät silminnähden runsaasti mantelia/pähkinää. Haju on perinteinen marabou-maitosuklaa. Maku on samanmoinen, lisätty perinteisellä marabou-mantelilla. Jotenkin tuntuu että tätä suklaata on syöty jo 30 vuotta sitten. Jotensakin makea suklaa, suht mukava rouskutella ja ah niin tuttu. Loppuunkulunut. Kuitenkin annan kolme pistettä, koska eihän tämä nyt huono ole.

Päivi 26.04.2012
Pikkuisia Maraboun maitosuklaa paloja, jossa on seassa mantelia. Mantelissa ei ole säästelty, että niitä löytyy runsaasti. Maku on pistävä ja tunkkainen. Sitten alkaa tulla myös makeutta mukaan ja suklaan makua. Loppujen lopuksi kokonaisuus on omituinen, koska jälkimakuna kitalaessa on ällömakea maku. Ei oikein kolahtanut nyt tää suklaa.

Hanna P 26.04.2012
Hieman sokerinpalaa suurempia maitosuklaan paloja pähkinän näköisin sattumin.Tuttu M-kirjain pinnassa ja tuoksukin tavanomaista Marabouta eli perin makeaa. Kun palasen haukkaa keskeltä halki, yllätys on suuri: Palan keskelle ei sattunut ainoatakaan pähkinäsattumaa. Lisätutkimus osoittaa, että sattumat ovat aika epätasaisesti jakautuneet ja niitä voisi olla enemmänkin. Varsin mukava rouskuttelusuklaa kuitenkin, vaikka hyvin perinteinen pähkinäsuklaa onkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani