Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou loop
Tuotteen Marabou loop valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 28.05.2012
Olipa vähäsuklainen tuote. Pääosassa on suhteellisen pehmeä toffee, joka oli kuorrutettu maitosuklaalla. Toffee tarttui hampaisiin ikävästi ja se oli melko mautonta, kuten suklaakuorikin.

Veli-Matti 21.05.2012
Umpitoffeeta ohuella maitosuklaakerroksella. Kovaa, jonka jälkeen tarttuu hampaisiin. Maitosuklaan maku katoaa hetkessä. Ärsyttävä syödä. Maku itsessään onneksi siedettävä.

Pirjo 04.05.2012
Nihkeä, toffeenmaikuinen.

Marke H 30.04.2012
Ulkomuoto jännä.Kiva vai ei? Rajatapaus. Suklaata vähän päällä, sisällä oleva toffee sitkeää, tarttuu hyvin hampaisiin. Hyvin tavallinen makuyhdistelmä, ei mitään uutta. Suklaa tavanomaista maitosuklaata.

Hanna P 27.04.2012
Jännänmuotoisia "ristikkopötkylöitä" maitosuklaata toffeetäytteellä. Jee, mielenkiintoista. Hyvin makea tuoksu. Kovaa sitkeää toffeeta sisällä. Suuriin odotuksiini nähden tuote on hieman pettymys, jotenkin niin perinteinen suklaa-toffeeyhdistelmä makuna. Vaan toki semmoisesta kuitenkin tykkään ja hauskahan näitä on pureskella ja jauhaa eli neljä pistettä saa tämä suklaa.

Iikka 26.04.2012
Hauskannäköistä tippaleipäsuklaata. Ohoh, onpa jämäkkää ja jähmeää. Sisällä siis toffeeta, melkoisen mautonta toffeeta. Päällä perusmaitosuklaata. Sen verran on tarttuvaa että pelkään hammaspaikkojeni puolesta. En mielellään söisi näin vaarallista tuotetta. Enkä ostaisi. Toffeestakin irtoaa lopulta makua. Jees, ei mitään erikoista. Suklaa sivuosassa.

Päivi 26.04.2012
Hauskannäköisiä palasi. Päällä maitosuklaata ja sisällä toffeeta. Toffee sitkasta, venyvää, suklaata käytetty säästelijäästi. Maku on toffeevoittoinen, mut silti hyvä. Suklaata olisi voinut olla enemmän. Sinänsä riittoisa, kun toffeeta mutustelee suussa. Jälkimaku on sopivan makea. Ihan ok.

Jarkko 26.04.2012
Kun ensi kerran näin kuvan tästä tuotteesta luulin sitä Daim-kopioksi. Totuus oli siitä aika kaukana, sillä tämä on muodoltaan enemmän suolarinkelin muotoinen ja toisena merkittävän erona on tuo ohuenohuen suklaakuoren alla oleva hampaisiin tehokkaasti tarttuva toffee, joka on tässä pehmeää, eikä onneksi lainkaan rakeista. Toffee ei ole makunsa puolesta sieltä parhaasta päästä, mutta kuitenkin keskinkertaista parempaa. Suklaata on pinnalla todellakin niin vähän, että pistää vähän ärsyttämään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani