Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium 70% cocoa coconut
Tuotteen Marabou premium 70% cocoa coconut valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Veli-Matti 30.10.2012
Tumman suklaan tuoksu. Lohkaistusta palasta näkee, että sattumien määrällä ei ole säästetty! Kookos tulee selkeästi esille, ja määrästä johtuen suklaan rakenne on hieman jauhemainen. Maraboun tyyliin kokonaisuus on jokseenkin sokerinen. Kyllähän tätä syö.

Minna Hi 25.10.2012
Tuoksuupa voimakkaasti kookokselta. Pidän kookoksesta, mutta tämä tuoksu on jotenkin hieman hapan eikä kauhean houkutteleva. Kookosta on lisätty suklaaseen reilusti, se on pieninä paloina suklaan seassa. En oikein tiedä, onko tämä nyt hyvää. Jotenkin yhdistän kookoksen mieluummin vaaleaan maitosuklaaseen, Bounty-tyylinen uppoaa paremmin. Tämä on jotenkin makujen sekamelska. Silti kolmonen.

Aki 12.10.2012
En muista tumman suklaan ja kookoksen yhdistelmää aiemmin maistaneeni. Varsinkin tuoksussa kookoksen huomaa selkeästi, mutta maussa se jää enemmän taustalle. Aiemmin tänään maistelin koookoksen ja valkosuklaan liittoa, joka ei uponnut yhtään. Tässä kookoksen maku toimii oikeastaan melko mukavasti pehmentäen suklaan kitkeryyttä.

Pirjo 02.10.2012
Ulkonäöltään tumma suklaa. Pinta erikoisesti muotoiltu. Pala on ohut. Maku ei todellakaan ole hyvä. Jälkimaku ei hyvä.

Jarkko 19.09.2012
Kookos, rakkaani. Sinut on upotettu suklaaseen, mutta et ole antanut sen latistaa tai hälventää itseäsi lainkaan. Taistelet uljaana rinta rinnan päähuomiosta erikoisen, hieman pistävän makuisen tumman suklaan kanssa. Oletko sinä, vai onko ohuehkon kumppanisi synnyttäjä tietoisesti tahi sattumalta poistanut tummuudesta lähes kaiken kitkeryyden ja karvauden? Vaikka odotin kohtaamistamme ennakkoon suuresti, olen hieman pettynyt suhteeseesi tummuuden kanssa. Et ole se, joksi sinua luulin vaikka en osaakaan eritellä vikojasi. Siksi lausun sinulle hyvästit ja toivon, että tapaan sinut uudemman kerran iloisemmissa merkeissä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani