Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou choco moment mjölkchoklad
Tuotteen Marabou choco moment mjölkchoklad valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 21.04.2017
Löysin tuollaisen yksittäispakatun 30g vohvelikiekon karkkihyllystä. Tämä onkin vähän rajatapaus, onko keksi vai suklaa... Päällä on 60% maitosuklaata ja sisällä vohvelia ja 27% kaakaokreemitäytettä. Kiekko on todella iso keksiksi, ja suklaata on todella reippaasti erityisesti reunoissa (itse asiassa hyvin ohuelti päällä ja pohjassa). Maku on kismetmäinen, mutta suklaata on suhteessa paljon, olisin kyllä tykännyt että sitä olisi ollut samanlainen kerros kauttaaltaan... Suurin moite menee kuitenkin suklaan maulle, siinä on jotain outoa, ei maistu Maraboun mjölkille... Joku pistävä aromi siinä on, joka ei sinne kuulu... Jotenkin halpa vaikutelma kokonaisuudesta jää, enkä oikein osaa pitää tätä kahvipöytään soveltuvana tuotteena. Kakkonen.

Annamari 07.06.2016
Hauska kiekko keksihyllystä. Vohveli, joka on vuorattu suklaalla ja vohvelikerrosten välistä löytyy lisäksi suklaatäytettä. Mielestäni tämä tuote on niin suklainen että kuuluisi kyllä karkkihyllyyn keksihyllyn sijaan. Rouskahtaa haukatessa, mutta en pidä kiinteästä ja kuivasta vohvelista. Reunoilla kuorrutus on todella paksu ja kokonaisfiilis on suklainen. Tämä ei todellakaan ole mielestäni mikään keksi. Ei jää mieleen, ainakaan kovin hyvässä mielessä.

Jarkko 03.09.2012
Isot (30g) vohvelisuklaakiekot on yksittäiskääritty folioon, joka antaa tuotteelle hitusen enemmän visuaalista arvokkuutta. Jokaisessa keksissä on kolme vohvelikerrosta ja väleissä kaakaotäytettä. Kokonaisuus on sitten peitelty hieman liian ohuella suklaakerroksella. En osaa ulkomuistin varassa sanoa muistuttaako tämä enemmän kismetiä vaiko kitkatia, mutta samankaltaisesta tuotteesta on kyse. Itsessään mauton vohveli neutralisoi hieman makeutta, joten kokonaisuus ei ole yltiöllisen makea. Tuote ei varsinaisesti tuo mitään uutta suklaamarkkinoille ja tämän unohtaa helposti (koska samankaltaisia ja -makuisia tuotteita on markkinoilla monta), mutta miellyttävä makukokemus kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani