Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou choco moment mjölkchoklad
Tuotteen Marabou choco moment mjölkchoklad valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Vohvelisuklaat.
 

Kaakaolehmä 28.06.2014 : Hölmöä pakata jokainen kiekko ensin isoon pakettiin ja sitten vielä yksittäin folioon. Ja kun se folio on vielä kaiken lisäksi hieman hankalahko avata... :P Ei tästä kyllä jää oikein mitään mieleen. Kyllä paketin loppuun syö, mutta ei tule ostettua toiste.

Miia 03.05.2014 : Isoja, folioon yksittäispakattuja kerrosvohvelikiekkoja, joissa välissä kaakaotäyte. Lisäksi kiekot on päällystetty Maraboun maitosuklaalla. Yksittäispakkaaminen antaa näille hiukan juhlavampaa tuntua, sopisi hyvin sunnuntaikahvipöytään kuten myös yllättävien vieraiden varaksi - hidastaa tosin erittäin kovassa suklaanhimossa, koska herkkuun käsiksipäästessä menee aikaa folion kuorimiseen... Haukkaisu. Vohveli on rapeaa, mautonta, vähän pahvimaista, mitäänsanomatonta, kaakaotäytteen maku tulee esille hetken päästä, on vahvan suklainen ja aika imelä. Kiekon päällä on paksu kerros maitosuklaata. Ei tämä täysi fiaskokaan ole ja ihan syötävääkin on, mutta... Maku jää hyvin vaisuksi, vaatimattomaksi, ei jää hetken päästä mieleen... Jotain voimakkaampaa aromia kiekko tarvitsisi korkeampia pisteitä varten.

3 20.09.2012
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani