Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium filled winter caramel
Tuotteen Marabou premium filled winter caramel valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 26.05.2013
Tummahkoa suklaata, jossa täytteenä ilmeisesti kahvin tai paahdetun sokerin makuinen massa. Mitä pidemmälle suklaata maistelee, kahvin makutuntuma katoaa ja sokerin maku korostuu. Tuote ei kuitenkaan maistu liian imelälle, ainoastaan jonkinlainen tunkkaisuus hieman rokotta pisteitä.

Olli P 29.04.2013
Iso palanen tummaa suklaata. Suklaakuoren alla on nougatmainen pehmeä täyte ja rakeita. Rakeita on aika harvakseltaan, voisi jopa sanoa että sopivan harvakseltaan. Suklaa on pehmeähkö. Aluksi maistuu miedosti karamelli joka vaihtuu tumman suklaan vähän imelään makuun. Ei ole kuitenkaan liian imelä ja karamelli tuo sopivan makeuden. Jälkimakuna suklaa, joka ei ole pitkäkestoinen. Ok tuntuinen ja maualtaan aika mieto suklaa.

Miriam 28.04.2013
Iso palakoko, imelä, hieman esanssinen tuoksu. Kahden tummahkon suklaakuoren välissä on jotain makeaa massaa, jossa krispejä. Massassa on makean kermainen, hieman creme brulee-mainen maku. Todella makeaa. Hieman kahvimaistakin.

Saara 22.04.2013
Kyseessä on Maraboun jokin tumma täytesuklaa, jossa täyte on pehmeää. Tuoksu vivahtaa hiukan pääsiäismunasuklaaseen. Pidän palasen koostumuksesta, jossa tumma rapsakka ja ohut suklaakuori kätkee sisälleen pehmeän täytteen. Täytteessä on pehmeää tryffeliä ja poltettua sokeria, ja jokin näihin Maraboun täytesuklaisiin kuuluva ominainen, hiukan makea, tylsä ja tunkkainen maku, josta en tahdo saada kiinni. Sokerikiteet ovat hyviä ja jäävät pyörimään suuhun, mutta kokonaisuutena tämä on vähän ummehtunut. Ehkä se on talvisuklaan ideakin, ja nyt keväällä vain tökkii? Kyllä tätä silti tekee mieli maistella yhden jos toisenkin kerran, eli ihan huono suklaa ei ole kyseessä.

Mikael 18.04.2013
Makea vaalea suklaa, pinta tummahko, mielyttävän raikas maku, harmittavan lyhyt jälkimaku hieman harmittaa, sisällä oleva herkullinen vaalea massa sisältää lievästi rauskuvaa elementtiä, mantelikrokantia tais olla? Mukava tuttavuus, ehkä ei nyt niin talvimainen kuin mitä nimi antaa ymmärtää.

Veli-Matti 17.04.2013
Voimakas tuoksu ja houkuttelevan näköinen suklaapala. Sisällä on täytettä, veikeä kokonaisuus. Hieman ylimakeaa, koska hampaissa narskuu sokerikiteet. Tai sitten täytteessä oli jotain jännää. Ihan passelia.

Eeva-Liisa 10.04.2013
Hieno pala! Ihana tuoksu. Mukava koostumus palassa, rapeutta on sopivasti. Ompa hyvää! Sopii kahvin kanssa. Sopivan makea. Jää hyvä jälkimakukin. Tykkään!

Anita 09.04.2013
Tummaa suklaata jollain pehmeällä täytteellä. Täytteessä ilmeisesti krokanttia, kun ratisee ja tuntuu hieman tahmealta hampaissa. Tuman suklaan maku jyrää täytteen maun.

Jarkko 31.03.2013
Näin kevään korvilla tulee suorastaan kylmä katsellessa kääreen kantta. Talvinen tunnelma on todellakin saatu sisällytettyä kuvan. Nyt ei kuitenkaan jaeta tyylipisteitä vaan maku ratkaisee. Suklaan kerrotaan olevan tummaa, mutta on minuakin kerran väitetty Esa Tikkasen näköiseksi... Suklaakuoren sisällä on suklaata vaaleampaa massaa, jossa on ainakin rouskeita ja suolaa. Suolaisuus taitaakin tulla tuosta krispikrokantista, koska se on vahvimmillaan loppupalasia rouskutellessa. Kokonaisuus on varsin toffeinen maultaan, mutta valitettavasti samaan hengenvetoon on todettava tämän olevan hieman tunkkainen, synkkä maultaan. Synkkyyshän toki sopii talveen hyvin, mutta tätä syödessä ulkona paistaa kirkas kevätaurinko.

Janne J 20.10.2012
Onnittelut valmistajalle houkuttelevan näköisestä paketista. Tuoksu on epätyypillisen rusinainen, jossa häivähdys karamellia, ei varsinaisesti houkutteleva. Palakoko on miellyttävän iso. Tummassa pintasuklaassa on jonkun verran vastetta hampaille, mutta täyte on suussasulavan pehmeää. Ensimmäisenä makuaistit tapaavat hyvälaatuisen kaakaon aromin, sitten pureskellessa voi huomata myös mantelikrokantin, mutta se mielestäni maistu kovinkaan voimakkaasti erillisenä makuna. Mieleen tulevat Lindtin herkulliset tummat suklaat, mutta makustelun edetessä myös makean taloussuklaan varjo lankeaa makuelämyksen päälle. Kokonaisuus on hyvin tasapainoinen eli eri ainesosat sopivat hyvin yhteen. Jotain tästä jää silti uupumaan, että kyseessä olisi aivan huippusuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani