Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium filled winter caramel
Tuotteen Marabou premium filled winter caramel valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Papu 11.01.2013 : Tämä suklaa yllätti positiivisesti. Ensi kosketus suklaaseen syntyi tuoksun perusteella, missä oli aistittavissa poltettua sokeria. Pelkäsinkin tämän poltetun aromin dominoivan myös maussa, mutta pelko oli onneksi turha. Kokonaisuutena ihana tumma täytesuklaa, tumma suklaa juuri sopivan makeaa ja täyte täyteläistä ja kermaista pehmentäen tumman suklaan voimakkuutta. Mielestäni myös hinta-laatusuhde on hyvin kohdallaan.

Miia 04.11.2012 : Tummaa suklaata, jonka välissä karamellitäyte. Palaset ovat suuria ja litteitä. Pakkauksessa ei ole mainintaa kaakaopitoisuudesta, mutta silmämääräisesti arvioituna kaakaota on ainakin 45%. Karamellitäyte on melko tumma ja kiinteä, tryffelimäinen, ei lainkaan valuva - silti täyte on varsin pehmeää ja jopa aavistuksen vaahtomaista. Pureskellessa huomaa, että täytteen seassa on pienenpieniä krokantteja, jotka rahisevat hampaissa. Kaakaoisuus maistuu selvästi ja ensimaussa maistuu myös karamellisydän - tosin karamellin maku viivähtää suussa vain hetken. Jälkimaku on täyteläisen kaakaoinen, mutta prosenttisuklaasta ei tässä tapauksessa voida puhua - suklaan maku on liian "pehmeä" ja myös liian makea. Makuhermoni eivät osaa päättää, onko kyseessä ns. parempi suklaa vai halpisversio Lindtin suklaasta, vaiko sekä että. Sekä missä se otsikossa mainittu talvisuus on...? En maista mitään mausteisuutta tms., mikä voisi viitata talveen. Ihan OK suklaa jokatapauksessa, peruslaadukasta, muttei aiheuta mitään säväreitäkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani