Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mörk bakchoklad 70%
Tuotteen Marabou mörk bakchoklad 70% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 26.05.2013 (Jäsenprofiili)
Tuoksu on tummalle suklaalle ominainen. Maku aika tavanomainen ja konstailematon. Ei lainkaan tunkkainen, ei liian makea. Hyvää perus-tummasuklaata. Suklaaseen ei ole lisätty mitään, eikä siitä ole poistettu mitään oleellista.

Aki 26.05.2013 (Jäsenprofiili)
Pieniä tummia palasia. Varsin neutraalin makuinen tuote, mutta laadukkaan oloinen kuitenkin. Hieman turhan pehmeä rakenne ja poikkeuksellisen rasvainen suutuntuma tästä jäi. Hedelmäisyys alkoi maistumaan vasta pitkän viiveen jälkeen.

Saara 06.05.2013 (Jäsenprofiili)
Ensivaikutelma tästä suklaasta on pehmeä, mutta jotenkin rasvainen. Tulee ehkä kookosrasvamainen vivahde tässä. Maku on tumma ja aavistuksen kahvinen mutta kuitenkin varsin vivahteeton ja luonteeton, halpakin. No, sepä on leivontasuklaata, johon ei varmaan Maraboun tehtaalla hirveästi panosteta. Kummallista, etten tunnistanut Marabouta tästä. Keskinkertainen tumma suklaa, josta kaikki moniulotteisuus puuttuu.

Eeva-Liisa 19.04.2013 (Jäsenprofiili)
Kova pala. Sopisi punaviinin kanssa ehkä? Ei lainkaan kitkerä. Kaakaoinen jälkimaku. Sulaa nopeasti sormiin.

Mikael 17.04.2013 (Jäsenprofiili)
Standardi tummalle suklaalle, pehmeä tumma jälkimaku, hitaasti suussa sulava, ei liian tumma mutta makunautintona täysin keskinkertainen, tasapuolinen rakenne.

Veli-Matti 17.04.2013 (Jäsenprofiili)
Tummaa, kovaahkoa ja tasapaksua tummaa suklaata. Tylsä maku, rasvainen fiilis. Oikeastaan hyvin mitäänsanomaton.

Olli P 12.04.2013 (Jäsenprofiili)
Hieman kitkerä tuoksu. Kova purtaessa ja on pitkäkestoinen suussa. Maistuu kitkerältä ja kitkerän makua tulee suuhun enemmän ja enemmän syödessä ja jää suuhun syömisen jälkeen. Eihän tämä syömistä varten ole tehty vaan leipomiseen ja sen huomaa.

Anita 10.04.2013 (Jäsenprofiili)
Suklaapalassa vanha maraboun kuva. Tummaa suklaata, hyi hitto, tätä ei vissiin ole tarkoitettu herkutteluun tällaisenaan! Olisiko ehkä leivontaa?

Jarkko Karhunen 08.01.2013 (Jäsenprofiili)
Tiedän, tämä on leivontasuklaata, eikä ole tarkoitettukaan sellaisenaan syötäväksi, mutta kiinnostaa kuitenkin tietää. Eihän sitä tiedä, aina voi löytyä positiivisia yllättäjiä tästäkin tuoteryhmästä. Ulkoasussa näkyy heti ensimmäinen ero Maraboun suklaisiin: M-kirjaimen sijasta suklaapalasen päällä on marabou-haikaran kuva. Suklaassa on heti ensi-imaisusta lähtien todella kitkerä maku, niin kitkerä, että ikenet vetäytyvät hampaiden ympäriltä ja poskien sisäpinnat koskettavat toisiaan. En valitettavasti keksi tästä muuta positiivista sanottavaa kuin sen, että ehkä tämä leivonnaisessa olisi siedettävää...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet