Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mörk bakchoklad 70%
Tuotteen Marabou mörk bakchoklad 70% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 26.05.2013
Tuoksu on tummalle suklaalle ominainen. Maku aika tavanomainen ja konstailematon. Ei lainkaan tunkkainen, ei liian makea. Hyvää perus-tummasuklaata. Suklaaseen ei ole lisätty mitään, eikä siitä ole poistettu mitään oleellista.

Aki 26.05.2013
Pieniä tummia palasia. Varsin neutraalin makuinen tuote, mutta laadukkaan oloinen kuitenkin. Hieman turhan pehmeä rakenne ja poikkeuksellisen rasvainen suutuntuma tästä jäi. Hedelmäisyys alkoi maistumaan vasta pitkän viiveen jälkeen.

Saara 06.05.2013
Ensivaikutelma tästä suklaasta on pehmeä, mutta jotenkin rasvainen. Tulee ehkä kookosrasvamainen vivahde tässä. Maku on tumma ja aavistuksen kahvinen mutta kuitenkin varsin vivahteeton ja luonteeton, halpakin. No, sepä on leivontasuklaata, johon ei varmaan Maraboun tehtaalla hirveästi panosteta. Kummallista, etten tunnistanut Marabouta tästä. Keskinkertainen tumma suklaa, josta kaikki moniulotteisuus puuttuu.

Eeva-Liisa 19.04.2013
Kova pala. Sopisi punaviinin kanssa ehkä? Ei lainkaan kitkerä. Kaakaoinen jälkimaku. Sulaa nopeasti sormiin.

Mikael 17.04.2013
Standardi tummalle suklaalle, pehmeä tumma jälkimaku, hitaasti suussa sulava, ei liian tumma mutta makunautintona täysin keskinkertainen, tasapuolinen rakenne.

Veli-Matti 17.04.2013
Tummaa, kovaahkoa ja tasapaksua tummaa suklaata. Tylsä maku, rasvainen fiilis. Oikeastaan hyvin mitäänsanomaton.

Olli P 12.04.2013
Hieman kitkerä tuoksu. Kova purtaessa ja on pitkäkestoinen suussa. Maistuu kitkerältä ja kitkerän makua tulee suuhun enemmän ja enemmän syödessä ja jää suuhun syömisen jälkeen. Eihän tämä syömistä varten ole tehty vaan leipomiseen ja sen huomaa.

Anita 10.04.2013
Suklaapalassa vanha maraboun kuva. Tummaa suklaata, hyi hitto, tätä ei vissiin ole tarkoitettu herkutteluun tällaisenaan! Olisiko ehkä leivontaa?

Jarkko 08.01.2013
Tiedän, tämä on leivontasuklaata, eikä ole tarkoitettukaan sellaisenaan syötäväksi, mutta kiinnostaa kuitenkin tietää. Eihän sitä tiedä, aina voi löytyä positiivisia yllättäjiä tästäkin tuoteryhmästä. Ulkoasussa näkyy heti ensimmäinen ero Maraboun suklaisiin: M-kirjaimen sijasta suklaapalasen päällä on marabou-haikaran kuva. Suklaassa on heti ensi-imaisusta lähtien todella kitkerä maku, niin kitkerä, että ikenet vetäytyvät hampaiden ympäriltä ja poskien sisäpinnat koskettavat toisiaan. En valitettavasti keksi tästä muuta positiivista sanottavaa kuin sen, että ehkä tämä leivonnaisessa olisi siedettävää...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani