Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou crunchy corn
Tuotteen Marabou crunchy corn valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 24.07.2014
Tämän suklaalevyn paras puoli oli pienuus. Pidän suklaapopcorneista, joten odotukset olivat varsin positiiviset. Maitosuklaa on makeaa kuten odotinkin, mutta sen rouskuvat maissit eivät ole mitään popcorneja vaan kovia lähes poksahatmatta jääneitä maissinjyviä, hyvä ettei hampaat lohkeilleet. Makukin näissä jäi vaisuksi. Saa jäädä kaupan hyllyyn jatkossa.

Jenni V 11.07.2014
100-grammaisessa levyssä on minikoossa samanlaisia palasia kuin Maran isoissakin levyssä. Tuoteselosteen mukaan kyseessä on maitosuklaa, jonka joukossa on suolattua maissikrispiä 13%. Levy onkin pinnaltaan hyvin muhkurainen, krispiä on runsaasti. Haukkaan, ja joo, maku on selkeästi popcornimainen eli suolainen paahdettu maissi ponkaisee vahvasti esiin. Krispit ovat kuin isoja riisimuroja, mutta ne ovat rakenteeltaan todella kovia, eli imeskeltävää tämä suklaa ei missään nimessä ole. Samalla joutuu sitten heittämään hyvästit suklaan suuremmalle makustelulle, enemmän tämä mielestäni tuntui makealle popcornille kuin popcornia sisältävälle suklaalle. Ihan ok syötävää, mutta ei kipua suosikkeihin.

Olli P 26.05.2013
100g levy, jossa 24 pientä palaa maitosuklaata jossa isohkoja suolaisia maissinpaloja seassa. Maissi tuo kivan rapeuden suklaaseen ja ovat hyvän kovuisia. Suklaa tuo pehmeydellään tasapainon kokonaisuuteen. Yhdistelmä toimii, suolaiset maissisattumat ja maraboun makea maitosuklaa tasapainoilevat hyvin makuna keskenään. Hivenen enemmän jälkimauksi jää suolaisuus. Suuria puutteita tässä ei ole, mutta ei tämä aivan viiden tähden tuote ole. Vankka nelonen kuitenkin.

Janne J 21.05.2013
Neutraalin tuoksuinen maitosukla, palaset turhan pieniä. Pehmeää rakenteeltaan. Suklaan seassa olevat maissilastut ovat todellakin rapeita ja suolaisia, niin tuon tuoteseloste kertoo. Suolaa ja maissilastuja on ehkä jopa hippunen liikaakin, sillä ne varastavat koko shown ja suklaan laadusta ei tahdo saada oikein käsitystä. Mieleen hiipii väistämättä samanmoisen pettymyksen tuottanut Nidar Smash!. Ehkä tällaista paremman puutteessa voisi välipalaksi syökäistä, jos nimittäin sattuisin kärsimään yhtä aikaa suolan ja sokerin puutteesta. Todennäköisemmin tulen kyllä jättämään tämän tuotteen kaupan hyllylle.

Hanna P 20.05.2013
Pieniä paloja Maraboun suklaata. Reilunkokoisia sattumia vaalean maitosuklaan joukossa. Rohisevan sattuman tiedän olevan maissia. Ihan ok tuote, mutta sattumat ei kauhean hyviä ja turhan kuivia minun makuuni.

Iikka 20.05.2013
Pieniä käsiin sulavia paloja. Sisällä on yhtä lapsuuteni suosikkimuroista. Kovin on makea pala, mutta taivun neloseen.

Jarkko 04.01.2013
Rapsakkaa maissia luvataan nimessä. Tuoteselostetta tarkemmin lukiessa selviää, että maissimurot on suolattu. Suolaa on onneksi varsin kevyesti, eli maissipallot eivät juuri maistu edes suolaiselta. Ihan hyvä, että maissipallot ovat suuria ja että niitä on runsaasti, mutta onko niiden pakko olla näin kovia? Palleroita joutuu todellakin puremaan kunnolla. Makukokonaisuus on em. moitteista huolimatta ihan asiallinen. Maraboun suklaa on miedon makuista ja tässä yhdistelmässä aika huomaamattomaksi muutoin kuin makeutensa osalta. Heikkohampaisia on täten varoitettu!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani