Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium almond 46%
Tuotteen Marabou premium almond 46% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Saara 02.03.2013
Mahtavan paksu pala, jossa täytteenä kokonaisia manteleita. Suklaa on "tummahkoa", eli aika lailla makeaa tummaa suklaata, jossa aita on valmistajalla hyvin matalalla. Tämän palapaksuuden ja täytteen kanssa olen silti valmis antamaan tälle suklaalle nelisen pistettä; suutuntuma on muikea ja lievästi paahdetut mantelit istuvat mielestäni ihan hyvin kokonaisuuteen. Yleensä pähkinät ovat murskeena, joten kokonaiset mantelit voi kuitenkin nähdä suklaamaassa jonkinlaisena poikkeamana keskijakaumasta.

Eeva-Liisa 26.02.2013
Manteli maistuu vahvasti ja hyvältä. Yllättävän toimivaa näinkin vaalean suklaan kanssa. Makea herkuttelusuklaa.

Miriam 15.02.2013
Isoja paksuja paloja ja isoja sattumia. Todella pähkinäistä. Suklaa aika halvan makuista ja oloista. Suklaan maku ei kunnolla pääse lävitse kun pähkinä on niin voimakasta. Suolainen jälkimaku jää pähkinästä ja pähkinät tarttuvat hampaiden uriin.

Jarkko 08.01.2013
Puolitummaa suklaata ja kokonaisia paahdettuja manteleita on luvassa. Ensipuraisusta lähtien pointsit siitä, että mantelia ei ole säästelty. Yhdestä sentinpaksuisesta 4x4cm palasesta löytyi kuusi kokonaista mantelia, toisesta viisi. Valitettavasti hurraamisen aiheet olivat kutakuinkin siinä. Tämä "tumma" suklaa on aivan liian makeaa. Vaikka mantelienkin maku on mieto, ei kaakaon maku pääse esille millään tavalla, vaan makeus jyllää. Pureskelu on ainoa mahdollinen tapa syödä näitä suuria palasia, mikä onkin ihan hyvä, sillä ainoastaan pureskelemalla mantelin oma maku pääse leviämään kokonaismakuun. Harmi, että manteleiden paahtuneisuus ei maistu millään tavalla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani