Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium biscotti 46%
Tuotteen Marabou premium biscotti 46% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Saara 01.03.2013
Tässä Marabou-preemiossa on jälleen kunnianhimotonta keksitummaa suklaata ja joukossa hyvännäköisiä keksinpaloja. Saman sarjan mantelisuklaakin oli hyvää, joten ihan positiivisella mielellä tässä olla. Vaan maku on tuotteessa vahvan alkoholinen, liekö karvasmantelilikööriä tai vastaavaa? Yhdistelmä sinänsä voisi olla ihan makuuni sillä pidän karvasmantelista, mutta tässä liköörin aromin on aivan liian voimakas ja alkoholinen, ja siten luotaantyöntävä. Koostumuskaan ei ole pehmeä ja sointuva kuten alkoholisuklaassa soisi olevan. Paria puraisua enempää ei tee vatsataudin jälkimainingeissa mieli maistaa, joten tekisi mieli antaa ykkönen. Olen kuitenkin armollinen tällä kertaa ja uskon, että tällainen(kin) makukokemus ansaitsee enemmän.

Anita 28.02.2013
Liian äklömakea, jopa suklaaksi. Keksi palluroissa oli varmaankin karvasmanteliöljyä italialaiseen tyyliin. Ei hyvä sekoitus.

Eeva-Liisa 25.02.2013
Kiva koostumus, mutta maku jää hieman vaisuksi. Aika mitäänsanomaton lopputulos, suklaan maku jää viipyilemään suuhun, siitä toinen piste.

Miriam 17.02.2013
Isoja, vaikeasti jaettavia paloja. Joku on kyllä pilannut tämän suklaan laittamalla jotain pahaa tähän joukkoon. Liian makeaa jollain omituisella tavalla. Marsipaanimaista. Keksirämmäleet ovat lähinnä vain outoja, suklaa pahaa. En tykkää.

Jarkko 06.01.2013
Biscotti on käsitykseni mukaan italialaista keksiä. Tässä levyssä keksi on kuulamuodossa, noin puoli senttiä halkaisijaltaan olevissa palluroissa. Paksun (n.1cm) levyn koostumus on sellainen, että päälypuolella on n. puoli senttiä umpisuklaata ja pohjalla suklaan seassa on runsaasti keksikuulia. Maku kokonaisuudessa on... omalaatuinen. Suklaa on tyypillistä ylimakeaa puolitummaa suklaata, jossa kaakaokin sentään maistuu, mutta makeus on pääosassa. Kekseistä irtoaa marsipaanityyppistä makua, joka ei ainakaan minun makunystyröitä ilostuta. Pisteenä iin päälle kokonaisuus on aivan liian tunkkainen minun makuuni, minkäänlaista raikkautta tai iloisuutta ei löydy. Kovaakin oli, ei sovellu imeskelyyn.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani