Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium filled caramel
Tuotteen Marabou premium filled caramel valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 11.08.2013
Termiä tumma suklaa käytetään tässä löyhästi, sillä se on korkeintaan hitusen perusmaitosuklaata tummempaa. Täytelevyssä on makeuden lisäksi pääasiassa toffeen makua. Koostumuksessa on pieniä krokantinpalasia rousketta aiheuttamassa. Levyn palaset ovat isoja ja paksuja, joten jo parin palasen jälkeen huomaa tyydyttäneensä makeannälkänsä vähäksi aikaa. Maku on yleisesti ottaen miellyttävä ja suklaata on helppo popsia roskaelokuvaa katsoessa (soveltunee muunlaisiinkin elokuviin).

Jenni V 27.06.2013
Kyseessä taitaa olla tismalleen sama tuote kuin winter caramel, mutta nyt vain talvi oli tipahtanut kuvasta ja nimestä pois. Kyllä tämä kesälläkin hyvältä maistui! Palakoko on ohut mutta suuri, ja semitumman/makeahkon suklaan väliin mahtuu sopiva kerros pehmeää kaakaokreemiä, jossa on joukossa runsaasti pientä mantelikrokanttia. Kreemi ei ole rasvaista, ja se on sopivan tummaa sointuakseen hyvin yhteen suklaaseen, ja daimimainen makean-suolainen aromi krokantissa tuo levyyn kivaa twistiä ja purutuntumaa. Maku on mukavan tumma, mukavan makea ja mukavan paahteinen. Todella hyvä yhdistelmä, tällaista tummaa suklaata syö kerralla mielellään enemmänkin. Ei nyt mikään supergourmetsuklaa, mutta ehdottomasti 4 pisteen arvoinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani