Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou noblesse apelsin crisp (150g)
Tuotteen Marabou noblesse apelsin crisp (150g) valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaanapit.
 

Annamari 24.01.2019
Ohuita maitosuklaakiekkoja. Näin ohutta suklaatuotetta tulee harvemmin vastaan, mikä on sääli, koska tässä maku tulee hyvin oikeuksiinsa. Rouskuu tasaisesti koko ajan ja suklaan ja appelsiinin yhdistelmä on pehmeä.

Jenni V 04.03.2013
Ohuen ohuita pyöreitä suklaalehtisiä 150 gramman rasiassa. Rasia on yksinkertainen, ja niin on myös tuote, mutta sinällään ihan toimiva. Pyörylä on halkaisijaltaan hieman liian suuri otettavaksi kerralla suuhun, ei siis ihan öylätin tapaan toimi. Kahdessa osassa maisteluksi siis menee. Suklaa on sitä Maraboun tuttua makeaa maitosuklaata, näin ohuessa lehdykässä makeus ei tosin liiaksi haittaa. Joukossa on appelsiinin makua ja runsaasti pientä crispiä. Maut toimivat hyvin yhteen, joskin jotenkin appelsiinistä tulee mieleen lähinnä kovat appelsiinikarkit, joista en niin välitä. Ehkä lastut kuitenkin olivat kokonaisuutena makuuni hieman liian makeita. Silti kohtuu toimiva ja erilainen rasiatuote, siitä pointseja.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani