Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mini eggs
Tuotteen Marabou mini eggs valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Sokerikuoriset, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 01.10.2014
Söötin pastellinvärisiä sokerikuorrutettuja pikkuisia suklaamunia. Sokerikuorrutteessa ei varsinaisesti ole erityistä makua, paksu ja rapea se on kuten sokerikuorrutteet yleensäkin. Suklaa on jämäkkää maitosuklaata, hieman vaniljaista. Suklaa on onnistunutta, mutta sokerikourrute tekee tästä aivan liian makean. Jään myös kaipaamaan mintun raikkautta, jota on tavallisesti syömissäni Pandan suklaarakeissa, vaikka näissä suklaa onkin pehmeämpää ja laadukkaampaa.

Olli P 10.04.2013
Sokerikuorrutteisia maitosuklaamunia. Maku on sama, joten väristä välittämättä napsia vaan menemään. 100 g pussi eli nyky mittapuulla voisi sanoa että pieni. Sokerin tuoksu. Kuori on ohut, hieman karkea ja kova, mutta kuitenkin siis helposti rikkoutuva. Loistava kuori. Umpi maitosuklaata sisältä ja se on maraboun tuttua makeaa, mutta mainiota maitosuklaata. Oikein hyvä ja tälle tuotteelle sopivan kokoinen pussikin.

Jarkko 04.03.2013
Pussissa on neljänvärisiä kovan sokerikuoren omaavia munanmuotoisia pieniä pääsiäisfiguureja. Vaikka sokerikuoren väri vaihtelee, on maku kaikissa kutakuinkin sama, kuten on varmaan tarkoituskin. Kuoria imeskellessä tosin huomaa eri makuja johtuen väriaineena käyteyistä aineksista. En pidä näistä sokerikuorista, koska kun niitä vähän aikaa pureskelee niin kohta särkee sekä ikeniä että kieltä, niin tälläkin kertaa. Hyvää munissa on kuitenkin suklaa, joka tuntuu ja maistuu ihan Maraboun perusmaitosuklaalta. Se on makeaa, joo, mutta juuri sellaista tältä merkiltä odottaakin. Suklainen maku nyt voitti minut puolelleen, kovan kuoren blokkausyrityksistä huolimatta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani