Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou dröm krisp
Tuotteen Marabou dröm krisp valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,38 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Nougatit.
 

Jenni V 23.03.2018
100g täytelevy, jossa täytteenä on 33% hasselpähkinänougatia joukossaan maissikrispiä. Odotin öklömakeutta, -rasvaisuutta ja pähkinätahnan makua, mutta itse asiassa maku oli melkein mantelinougatmainen, krispi kevensi rasvaisuutta eikä ylimakeuttakaan tuntunut. Krispi teki täytteestä ehkä aavistuksen kuivan. Ei tämä nyt miksikään yltiösuosikiksi noussut, mutta hyvä perustäytelevy tämä on. Kolmonen.

Annamari 12.11.2016
100 gramman levy, joita saisi olla enemmänkin isompien sijasta. Maraboun maitosuklaata vaalealla täytteellä. Tuoksu on aavistuksen pähkinäinen ja houkutteleva. Pehmeää ja krispiä on todella vähän, aluksi tuntuu ettei tämä rousku ollenkaan. Maku on samettinen ja hyvä, mutta hieman liian makea. Nougat maistuu ja kyllä tämäntyyppinen suklaa on makuuni. Liika makeus ja krispin vähäisyys laskevat pisteet vahvaan kolmoseen. Pienillä parannuksilla olisi ehdottomasti nelonen.

Anita 18.03.2014
Bongasin paikallisen marketin hyllystä uuden 100 g levyn Marabouta. Ylättävää, että palat ovat aivan yhtä suuria kuin isommassa levyssä. Krisp kerrotaan kääreessä, ratisee suussa, mutta muruset ovat todella pieniä. Äkkimakeeta, mutta hyvää, nougattia, pari palaa riittää pahimpaan suklaan himoon. Lasi kylmää maitoa ja sitten lisää. Kyllä tämä minusta on aika dröm, ja saikin pisteitä neljä.

Olli P 26.05.2013
100g levy, jossa 12 ”normikokoista” palaa maraboun maitosuklaata nougat täytteellä. Suklaa on nougatmaisen pehmeä ja sulava. Hasselpähkinä on jauhettu nougatin sekaan niin pieneksi, että sitä ei juurikaan erota seasta. Ei tuo tuntumassa juurikaan mitään lisäarvoa. Makuna tulee mieleen ensimmäisenä Fazerin wienernougat, vaikka tässä ei olekaan mantelia. Makea ja hieman pähkinämäinen maku. Ihan ok tuote, mutta ei tämä tarjoa mitään erikoista nougatsuklaa rintamalla.

Janne J 25.05.2013
Houkutteleva makean pähkinäinen tuoksu. Maraboun dubbelnugaa on mielestäni erinomaista, joten odotukset ovat varsin korkealla tämänkin suhteen. Rakenne on pehmoinen, niin kuin asiaan kuuluu. Silmämääräisesti nugaakerros on ehkä vain 1/5 suklaan tilavuudesta, mutta silti makuelämys on onneksi hyvin nugainen, siinä missä maissihiutaleet huomaa lähinnä vain ratinassa hampaissa. Rasvaistahan tämä on ja makeaa, mutta vaalea maitosuklaa ja nugaa passaavat hämmentävän hyvin yhteen ja 100g levyllinen ei kauaa kestä. Jälkimaussakaan ei ole moitittavaa, päinvastoin. Erittäin maukas uutuus ja taitaapa nousta suosikikseni Maraboun keltaisten levyjen sarjasta.

Iikka 22.05.2013
Iso palanen on kerroksinen. Maitosuklaan välissä on vaalea välikerros. En saa oikein otetta, kun liiallinen makeus vaivaa, välillä jopa ällöttää.

Hanna P 20.05.2013
Reiluja paloja pikkulevyssä Maraboun vaaleaa maitosuklaata. Tuoksu makea ja sisällä vaalea täytekerros. Sisällys on makeaa, mutta hyvää ja jotenkin tutun makuista. Hyvää on, vaikka tuote pikkuisen tylsä onkin.

Jarkko 15.05.2013
Tätä Maraboun uutuuslevyä myydään ilmeisesti vain Ruotsissa (Maraboulle) yleisessä pienessä 100g levymuodossa. Kääreen kyljessä lukee selvällä suomella, että tuote on hasselpähkinänugaata krispillä. Kripi on tarkemman ainesosaluettelon perusteella sokeroitua maissirouhetta. Palaset ovat yllättävän suuria, normaalin 200g levyn palan kokoisia, vaikka levy on näin pieni. Kokonaisuus maistuu Maraboun maitosuklaalle ja nougatille. Erittäin pienet krispit eivät maistu miltään ja niitä on lisättykin melko maltillisesti. Kokonaisuus on suunnattoman makea. Kolmasosalevyn (33g / 4 palasta) jälkeen on aivan pakko käydä juomassa vettä, kun sokeri niin kutittaa kurkkua. Ihan jeeshän tämä kokeiluna, mutta en varmaan tule ostamaan toista kertaa ja vaimo pääsee nauttimaan loppulevystä. Hän arvostaa sitä takuulla minua enemmän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani