Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mini stars
Tuotteen Marabou mini stars valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 02.03.2016
Pieni pakkaus miniminikeksejä, "kuusittaispakattuina" omiin kääreisiinsä. Yhdessä keksissä on reippaat 30 kaloria, eli melkoisen pieniä ovat, ilmeisesti lapsille suunnattuja nappuloita. Vaalean, kuivan ja sopivan makean keksin päällä on tähden muotoinen maitosuklaatäyte, ja sen alla valkoista maitokreemitäytettä. Maitosuklaata on 23% mutta tuntuu että sitä olisi huomattavasti vähemmän, sen verran kuivakas on kokonaisuus. Ja tuo kreemitäyte on lähinnä vitsi, hyvä jos silmällä erottaa millin kerroksen... Makeustaso miellytti, mutta ei juurikaan mikään muu, en ostaisi toiste.

Jarkko 24.05.2013
Pyöreät keksit on pakattu pieniin tuubeihin, joita rasiassa on neljä. Jokaisessa tuubissa on 6 pientä keksiä. Keksi on juuri sellainen kuin pakkauksen kuva kertoo, eli vaalean keksin pintapuolelle on upotettu maitosuklainen kahdeksanpiikkinen tähti, jonka alla on ripaus valkoista "maitotäytettä", ilmeisesti kosteutta antamassa. Keksit ovat hyvin tavallisen makuisia. Vaaleasta suklaasta ei kovin valtaisasti suklaista makua irtoa, koska sitä on vain 23% kokonaisuudesta. Positiivisinta kekseissä on juuri se, että nämä eivät ole liian kuivia. Makua, mitä tahansa makua, olisi tietenkin voinut olla enemmänkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani