Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mix mjölkchoklad
Tuotteen Marabou mix mjölkchoklad valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 12.12.2015
200 g karkki-suklaapussi on rantautunut tänä vuonna myös Suomeen. Pussin namusten sekoitussuhde vaihtelee, joten arvostelen ne painottamatta niitä määrällä. Määrästä tosin mainittakoon, että pussin avatessaan petyy pahasti. Painavaa suklaata tuntuu olevan hallitsevan paljon pussissa, joten seuraksi ei montaa irtokarkkia mahdu, hyvä kun sai maisteluun poimittua yhden jokaista lajia. Tästä siis heti miinusta.

Kolapullo: Perinteinen kola-aromilla maustettu pehmeä irtokarkki, johon tosin on lyöty ihan järkyttävä kerros kidesokeria päälle. Itse karkki on kohtuu pehmeä, mutta sokerointi tekee siitä hieman "vanhan" tuntuisen. Ilman sokerointia olisi toiminut paremmin. Kaksi pistettä.

Persikkasydän: Iso keltainen ja oranssi. litteä ja sokeroitu irtokarkki. Taas oli tuota kidesokeria aikamoisen paljon karkin päällä, varsinkin suhteessa kun karkki oli niin lituska. Aitoa persikan aromia en tästä löytänyt, mutta ihan ok karkkiaromin kuitenkin. Sokerisuudesta taas kakkonen.

Pieniä pehmeitä hedelmäkarkkeja: Näitä oli viittä eri laatua, kukin muotoiltuna siihen muotoon joilta niiden kuuluisi maistua. Maut olivat banaani, päärynä, omena, vadelma ja mansikka. Kaikki olivat hyvinkin pehmeitä ja maistuivat aika hyviltä, suurimpaan osaan oli käytetty aitoa mehua. Miinuksena karkkien pieni koko (ässä mixit tulivat mieleen) ja se, että massa tarrasi aika hyvin hampaisiin. Kolme pistettä kaikille.

Golden toffee: Mennäämpä sitten pussin suklaisempaan osastoon. Kuorettomana karkkien joukossa oli pehmeää, venymätöntä toffeeta kuorrutettuna makealla maitosuklaalla. Tämä oli ihan ok, tykkäsin siitä ettei toffee tarrannut hampaisiin. Mitään suurempia makusfäärejä tämä karkki ei kuitenkaan sisältänyt. Kolme pistettä siis.

Marabou mjölkchoklad: Maran lippulaivaa eli perinteistä maitosuklaata oli pussissa suhteessa todella paljon. Suklaa oli pussissa yksittäiskäärittynä keltaiseen muoviin, kussakin kaksi pienehköä suklaapalaa. Ja kylläpä taas tuntui maran suklaa makealta, varsinkin näin irtokarkkien lomassa nautittuna! Kyllä Fasun sininen tämän voittaa kuusi nolla. Kaksi pistettä.

Kaiken kaikkiaan näistä yhdeksästä variantista saadaan pussille pistekeskiarvoksi 2,67 joka pyöristyy kolmeen. Pikkuisen parempi setti tämä on kuin daim-sisarensa, mutta edelleen miettisin sekoitussuhteita ja makuvariantteja, sopivatko todella yhteen.

Jarkko 26.05.2013
Maraboulta on tullut ainakin Ruotsissa myyntiin kaksi tällaista "lauantaipussia", joissa suklaan osuus on suurempi kuin useimmissa sekapusseissa. Tässä pussissa pääaines on Maraboun maitosuklaa, toisessa pussissa Japp. Suklaatuotteina tästä pussista löytyy tuttua Maraboun maitosuklaata omissa pienissä kääreissä ja kultaiseksi toffeeksi nimetty suklaakuorrutteinen toffeepala. Molemmat ovat ihan jees ja väittäisinpä, että nämä kaksi tuotetta muodostavat yhdessä ainakin puolet pussin 200g painosta. Toinen puoli on sitten sekalainen lajitelma pehmeitä ja/tai sitkeitä hedelmäkarkkeja. En tiedä kuka hedelmäkarkit on valmistanut ja oikeastaan se onkin ihan sama. Kaikki maut ovat onnistuneita. Arvosanan antaminen tällaiselle tuotteelle on aina hankalaa. Suklaisena tuotteenahan tämä ei ole kummoinen, ehkä reilu kakkonen. Kokonaisuutena joka sisältää suklaata tuote on kuitenkin merkittävästi parempi, sillä hedelmäkarkitkin ovat onnistuneita. Pussissa ei ole mitään huonoa tai edes keskilaatuista namua, mutta en kuitenkaan voi antaa tälle täysiä pisteitä... vaikka ehkä pitäisi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani