Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou m peanut levy
Tuotteen Marabou m peanut levy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 05.03.2014
Minulle mieluista Maraboun makeaa maitosuklaata, jossa minulle mieluisia pähkinä-sattumia. Voiko enempää oikeastaan toivoa. No ehkä toivoisin enemmän pähkinäsattumia. Makeaa, pähkinäistä, kermaisen-toffeista. Hyvää suklaata, suosittelen!

Kirsi I 06.02.2014
Maraboun karamellisävyistä maitosuklaata, mukavan paahteisia maapähkinöitä reilunkokoisina ja rouskuvina sattumina, sopivaa suolaista makua tulee pähkinöistä. Hyvää perussuklaata, jään kuitenkin kaipaamaan jotain vielä enemmän kinuskista tai toffeista; näin se vanha tottumus maapähkinäsuklaastandardiin, Snickersiin ja sen makuun, on vahva.

Janne J 13.01.2014
Makean pähkinäinen, miellyttävä ja houkutteleva tuoksu. Ensipuraisuilla tulee vahva Snickers-fiilis runsaasta maapähkinämäärästä johtuen, mutta suklaahan tässä kyllä on erilaista ja pähkinätkin maistuvat hieman paahteisilta, mikä on kiva yllätys. Olen yleensä tykännyt pähkinäsuklaista, mutta jotenkin suutuntuma pähkinöiden vuoksi on nyt turhan kova ja jopa epämiellyttävän rouskuva. Kokonaismakuelämys on kuitenkin positiivinen, vaikka periaatteessa tässä yhdistelmässä ei ole mitään erikoista. Aina vaan kuitenkin tekee mieli ottaa yksi palanen lisää, eli suklaan ja pähkinän liitto toimi siis jälleen kerran.

Hanna P 23.12.2013
Maraboun maitosuklaata pähkinätyyppisin sattumin. Tuoksu tutun makea. Makean rouskuvaa maitosuklaata. Hieman persoonatonta, mutta tykkään silti.

Iikka 22.12.2013
Makean tuoksuinen pähkinäinen maitosuklaa. Rohiseva, sokerinen. Miellyttävä jälkiruoka, käynee myös välipalana sekä kahvin kera. Monipuolinen on siis tämä. Mutta tämä on niin peruspähkinä suklaata, että.

Eeva-Liisa 10.12.2013
Perus-maraboun maku, pähkinä vie makua vähemmän makeaksi. Silti turhan makea omaan makuuni. Pähkinänpalat jäävät suuhun pyörimään. Jälkimakunakin hieman teollinen tuntuma.. Pienoinen pettymys.

Saara 01.12.2013
Maraboun suklaapala, jossa joukossa sattumia. Tuoksu on aavistuksen suolainen, eli veikkaan jotakin Snickers- tai maapähkinävoimaista tavoitetta. Pala raksahtaakin suussa kivasti ja sattumat jäävät jopa hampaisiin melko tiukkoina murusina pyörimään. Onpa tuttu maku, mitä tämä on… Suffelia? Tai jotakin vastaavaa. Suolaisuutta ainakin on. Koostumus on erittäin omintakeinen, mistä kyllä pisteet minulta.

Anita 27.11.2013
Vaaleaa suklaata ja maapähkinöitä, palan päällä tuttu M kirjain. Pureskellessa ratisee ja maistuu sokeri. Hitsi, onko tämä joku sokerikuorrutettu pähkinäsuklaa levy. Ei napannut minulta paljon pisteitä.

Teresa 27.11.2013
Jotain Maraboun maitosuklaata sattumien kera näyttäisi tämä suklaa olevan brodeerauksen yms. ulkonäön perusteella. Tuoksuu aavistuksen pähkinäiselle. Sattumia näkyy selvästi paloissa, mutta ikävä kyllä suussa ne tuntuvat kovin vähänlaisilta. Miksi pähkinät pitää pilkkoa tuollaiseksi epämääräiseksi rouheeksi/rakeeksi/miksilie ennen kuin ne laitetaan suklaan sekaan? Melko makeita ovat nuo sattumat kun suuhun sattuvat, ihan kuin niissä olisi jonkinlainen sokerikuorrute. Suklaa on perusvahvaa Marabouta. Ihan perushyvä kokonaisuus, mutta kaipailisin yhäkin noita pähkinäsattumia isomman kokoisina!

Olli P 11.11.2013
Tutunnäköinen maraboun maitosuklaalevy sattumilla, joka tuoksuu pähkinämäiseltä. Suklaassa purtavaa riittää kun pähkinää on seassa hyvä määrä ja sokerikuorrute rapisee suussa. Onhan tämä makeaa alusta loppuun kuten voi odottaakin tältä tuotteelta, mutta on marabou mittarilla hyvin hallinnassa; ei lyö lainkaan överiksi kuten alunperin hieman pelkäsin. Pähkinä maistuu hieman, mutta tuo tuntumaa enemmänkin. Hyvä ja kiva pureskeltava suklaa mässäilyyn, mutta makumaailmallisesti parempaakin pähkinäsuklaata on tarjolla.

Veli-Matti 10.11.2013
Suklainen tuoksu ja paloissa näkyy runsaasti sattumia. Maultaan kuin perus-Marabou mutta rouskuu suussa. Kivan pähkinäinen eikä ole ylimakea. Kokonaisuutena hyvä koostumus ja myös jälkimaku pysyy miellyttävänä.

Aki 10.11.2013
Pähkinäinen maitosuklaa, jonka myös tuoksu kertoo. Pähkinät ovat kookkaita ja rapeita, siitä suht miellyttävä (rouskuva) purutuntuma. Tässä ei ole mitään erityistä mieleenjäävää hyvässä eikä pahassa.

Mikael 09.11.2013
Mukavan tuttu maraboun maitosuklaa jossa pähkinöitä, sopiva vahva pähkinän maku sekoittuu suklaan ja sokeriseen makuun. Jälkimakuuna voimistuva pähkinä, aika pitkäkestoinen. Ihan hyvää mutta ehkä liiankin makea.

Jarkko 08.10.2013
Kyllä sitä omien tuotemerkkien yhdistämistä osataan muuallakin kuin kotosuomessa. Marabou on ottanut omat pussissa myytävät ja sokerilla/suklaalla kuorrutetut m-pähkinät ja lisännyt niitä omaan maitosuklaaseensa. Lopputuloksena on syntynyt kohtalaisen tunkkainen kokonaisuus, jossa pähkinöiden sokerikuori rouskuu ja tummahko kaakaon maku maistuu (Maraboun tutun maitosuklaan maun lisäksi siis). Puolitoista riviä popsittuani huomaan sellaisen seikan, että tämä tuote ei (ilmeisen runsaasta sokerimäärästä huolimatta) tunnu niin makealta kuin paljas maitosuklaa. Ainakaan ei ala kurkkua kutittamaan samalla tavalla. Nooh, jos täydellistä pähkinäsuklaata haluan, niin valitsen hyllystä edelleen saman valmistajan schweizer nöt:n.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani