Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou snax cranchitos
Tuotteen Marabou snax cranchitos valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 06.03.2014
Jo on makeita ja kummallisia. Nyt kävi niin että söin nämä hyvinä paloina ennen kuin mitään arvioin tai tein. Nam nam! Maitosuklaalla päällystettyjä rapeita jutsija. Makeita tosiaan ja tosi hyviä ja mitähän muuta voi sanoa sellaisesta, joka vain on todella, todella hyvää!

Eeva-Liisa 12.12.2013
Mukavan pieniä paloja. Ei liian makeaa. Kiva jälkimaku ja koostumus. Voisi olla ehkä vähän suolaisempikin. Lapset tykkäsivät vitosen edestä, äiti nelosen.

Hanna P 20.11.2013
Maitosuklaalla päällystettyjä "ihmemöykkyjä". Hyvin makea tuoksu. Hyvin makeaa suklaata. Hyvin makeaa ja rouskuvaa sisältöä. Ihan tosi hyvää!

Iikka 18.11.2013
Epämääräisiä palleroita. Tuoksu vieno mutta jännä. Sisällä on raksuvaa muroa, joka peittää suklaan maussa. Oliskohan maissityyny kastettu suklaaseen. Ihan mukava rouskuteltava.

Veli-Matti 12.11.2013
Ei tuoksu suklaalta ja ulkonäkökin on hieman vaisu. Jotenkin outo rakenne ja maku. Ensimmäinen fiilis oli "taas pähkinää", mutta ilmeisesti se olikin maissia. Ihan kuin olisi suolaa mukana. Jotenkin pehmeä kokonaisfiilis, mutta siltikään ei herätä suuria tunteita. Vaikeasti lähestyttävä, mutta ei huono.

Jarkko 08.10.2013
Uutuustuotteen idea näyttäisi olevan tuttu muilta valmistajilta. Jonkinlaisten maissiraksujen päälle on valutettu maitosuklaakerros ja sekaan heitetty (ellei se raksuissa ollut jo valmiina) ripaus suolaa. Hyvää tässä on ainakin se, että maissiraksut on tehty ohueksi, jolloin ne eivät revi herkkiä ikeniäni. Suklaa ei välttämättä kovin paljon maistu raksujen päällä, mutta se tarjoaa kuiville raksuille kosteutta eli voitelua. Suolan maku ei minua miellytä suklaissa ja ylläripylläri, ei miellytä tälläkään kertaa. Naksujen koostumus on ihan kivalla tavalla rouskuva, mutta kokonaisuus jää keskinkertaiseksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani