Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou helnöt
Tuotteen Marabou helnöt valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,65 ja löytyy top 100 -listan sijalta 99. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Minna Hi 20.12.2015
Suklaassa tuoksuu vain hasselpähkinät. Pähkinät ovat kokonaisina suklaassa, pidän pähkinöistä. Siksi ehkä tämä suklaa on mielestäni hyvää, vaikkakin imelää. Suklaa on toissijaista; tämä on ennemminkin suklaalla kuorrutettua pähkinää. Tykkään.

Joni 17.12.2015
Lapsuusaikojen suosikkimakuni ei kyllä uppoa enää lainkaan. Maistuu Nutellalle.

Anita 01.12.2015
Maistelussa Maraboun maitosuklaaata kokonaisilla hasselpähkinöillä. Ei voi muuta, kuin tykätä. Ostoslistalleni.

Ansela 27.11.2015
Puhdas pähkinän tuoksu. Pähkinöitä on kokonaisina suklaan seassa. Aikas toimiva yhdistelmä maitosuklaata ja pähkinää. Tämä voisi olla sopiva pikaenergiapaukku tarpeen tullen.

Katja Ke 24.11.2015
Maraboun maitosuklaapalojen välistä pilkottaa kokonaisia pähkinöitä. Kunnon pähkinäsuklaa! Tuoksukin on herkullisen täyteläisen pähkinäinen. Suklaa on tuttua ja neutraalia maitosuklaata, joka antaa hyvin tilaa pähkinän maulle päästä esiin. Pähkinän ystävälle suklaan ja sattumien suhde on juuri sopiva. Ainoa, jota jäin kaipaamaan, on pieni suolaisuus. Tätä nykyä trendikkäät suolahippusuklaat ovat tainneet tehdä minusta vaativan. Todella onnistunut tuote kaikenkaikkiaan.

Jenni R 13.11.2015
Paloissa erottuu tunsaasti kokonaisia pähkinöitä. Pinta maitosuklaa ja mattainen. Pähkinä korostuu imelässä maistosuklaassa. Liikaa pähkinää kokonaisuutena.

Jenni V 16.10.2015
Maistelukääreestä paljastuu kokonaisia hasselpähkinöitä reilusti sisältävää maitosuklaata, Marabouta näköjään. Palat ovat kulmikkaampia kuin "perinteisissä" Marabou-levyissä, olisko tämä siis joku uutuus? Haukkaan, ja kyllähän tämä pähkinä-suklaayhdistelmä on aika varma hitti, kuivahkot pähkinät sopivat hyvin makeaan maitosuklaaseen ja suklaata on mukava rouskutella. Ei mitään uutta taivaan alla, mutta hyvää tämä on. Nelonen on annettava.

Aki 06.06.2012
Maitosuklaata, jossa pähkinät kokonaisina. Suklaa on tässä minusta turhan makeaa, jotta yltäsi korkeille pisteille. Sokeri jopa hieman ylipaahtuneen oloista. Plussaa kokonaisista pähkinöistä, jotka tasapainottivat hieman suklaan makeutta ja antoivat hampaille töitä.

Eeva-Liisa 04.06.2012
Pidän kokonaisia pähkinöitä sisältävästä suklaasta! Makeahko tuoksu, ja hieman Maraboulle ominainen rasvainen koostumus. Pähkinä tasapainottaa rakennetta, ja tuo makuun "wiener nougat" -vivahteen. Jälkimauksi jää tuttu Maraboun makea.

Veli-Matti 19.05.2012
Tuoksuu sokerilta, maistuu sokerilta. Sokeria maitosuklaan kera, ja repullinen pähkinöitä päälle. Ärsyttävä syödä, maku tökkii jo muutaman palan jälkeen. Tuntuu halpissuklaalta, mutta on niukasti parempaa. Pähkinän ystävät varmasti arvostavat, minä en.

Päivi 04.03.2008
Vautsi. Suklaata ja kokonaisia pähkinöitä. Tuoksuu ihanalle. Mihinkäs se pala nyt niin nopeesti katosi. Pitää ihan ottaa uusi. Tää on ihan sanattoman hyvää. Suklaa ja kokonaiset pähkinät on pop. Kyllä tästä vitonen pitää antaa. Jälkimaku hyvän suklainen ja pähkinäinen. Sopivassa suhteessa.

Sanna K 28.02.2008
Kokonaisia pähkinöitä ahdettu maitosuklaan sekaan. Maku on miellyttävä, mutta suklaa kokonaisuutena ei niin hyvää kuin mantelisuklaa. Silti parempaa kuin perinteiset pähkinäsuklaat ovat. Tai sitten olen vain alkanut pitää enemmän tämäntyylisistä kun niitä makeita sekayhdistelmiä olen syönyt niin paljon lähiaikoina.

Tapani H 28.02.2008
Suklaa maukasta ja melko tummaa. Pähkinät kokonaisia josta plussaa. Jälkimaku todella hyvä.

Janne J 28.02.2008
Vaaleaa pähkinäsuklaata, Marabou tulee mieleen ennen kuin kerkeää kissaa sanoa. Ei tässä erityisesti ole mitään pielessä, mutta tällainen vaalea, makea ja rasvainen suklaa ei ole koskaan oikein ollut minun juttuni.

Kaarina 28.02.2008
Hyvä suklainen tuoksu. Suklaa sopivasti sulavaa. Ehkä imelyyttä liikaa, ei edes pähkinät peitä... Ei jää pähkinä vaan kirpeys.

Antti H 28.02.2008
Parasta maitosuklaata sopivalla määrällä pähkinöitä ryyditettynä. Tähän pitäisi muiden pähkinäsuklaiden pyrkiä.

Satu 28.02.2008
Viisi, viisi ja viisi. Maailman paras maitosuklaa + kokonaiset hasselpähkinät = 5. Paras ei kaipaa perusteluja.

Kai 28.02.2008
Pähkinäsuklaa joka tuoksuu ehkäpä voilta. Maku on samaa sarjaa. Tarttuu liikaa kitalakeen. Pähkinä on hyvää.

Susanna K 20.09.2006
Maraboun perusmaitosuklaata joka on sellaisenaan jo hyvää mutta tähän on lisätty kokonaisia paahdettuja pähkinöitä. Pähkinät sopii mukavasti tähän suklaaseen ja rouskuvat helposti suussa jättämättä mitään sivumakuja tai jälkipotkuja. Jos haluan pähkinänmakuista helposti syötävää suklaata niin tämä on juuri se mitä ostaisin.

Jarkko 18.09.2006
Kaiken nähneenä ja kokeneena (heh, huumoria) luulin että olin maistanut jo kaikkia Maraboun levyjä, mutta kuinkas kävikään. Haaparannan kaupasta löytyi levy, jollaiseen en muista törmänneeni Suomessa koskaan: maitosuklaata ja kokonaisia hasselpähkinöitä. Ensimmäinen ero muihin Maraboun levyihin paljastuu kun alan taittamaan riviä irti levystä. Levy ratkeaa ihan satunnaisesta kohdasta vinoon ja huomaan että palajako onkin tässä lähes olematon. Mikähän idea tuossakin on... Haukkaanpas palasen. Huomaan että maku muistuttaa maraboun sveitsinpähkinää, joka on yksi ikuisista suosikeistani, mutta samalla tässä on jotain nougatmaista makua, joka hieman heikentää makunautintoani. Samalla kun tuon kirjoitin, huomaan kuitenkin haukkaavani jo rivin viimeistä palaa ja taittavani uutta riviä syötäväksi... Antaisin 4,5 jos voisin, mutta vitoseen en kykene.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani