Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou skotte
Tuotteen Marabou skotte valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 19.01.2016
Maraboun tummasuklainen patukka. Tuoksu on hieman tunkkainen, mutta olen havaitsevani myös pähkinää. Päällä on ohut kerros tummaa suklaata ja sisällä nougat-tyyppinen täyte, jonka seassa pieniä paloja rusinoita ja pähkinää. Maku on parempi kuin tuoksu antoi ymmärtää, mutta koostumus on mielestäni hieman jauhoinen, ei sellainen pehmeä nougaa. Se ei toisaalta ole huono asia, koska nyt täyte ei tunnu liian rasvaiselta. Jollain tapaa tästä tulee mieleen Tupla-patukka, ehkä juuri tuon koostumuksen vuoksi. Rusina- ja pähkinäsattumat maistuvat ja jälkimakukin on ihan miellyttävä. Ei hullumpi uusi tuttavuus tämä, mutta toisaalta ei tässä mitään erityisen säväyttävääkään ole. Perustavaraa.

Jenni V 05.06.2014
50-grammainen maraboun vastine fazerin famille. Patukassa on kaksi ohuehkoa nougattäytteistä palaa, kuorrutesuklaa on tummaa, samoin nougat. Nougatin joukossa on rusinoita ja pähkinärouhetta. Yhdistelmä on erikoinen, mutta oudolla tavalla huomaan tykkääväni tästä. Nougat on melko kuivaa, mutta ei niin rasvaista ja makeaa kuin famissa. Makeus tulee oikeastaan vain rusinoista, joita on aika runsaasti mutta ei kuitenkaan liikaa peittämään nougatin makua. Pähkinä-rusina on makuparina klassikko, ja sen yhdistäminen tämän tyyppiseen patukkaan on vähän outo ja rohkea veto, mutta minun suussani yhdistelmä toimii. Ainesosissa on muuten mukana alkoholia, mansikkaa ja vadelmaa, mutta niitä en mausta löytänyt. Jos olisin, olisi varmaan menty jo makukirjossa ohi minunkin ymmärrykseni...

Janne J 22.01.2014
Rusinoita nugaassa, yes please? Onpas jämäkän oloisia palasia tässä patukassa, myös lupaavan tummia. Tuoksu on hieman erikoinen, ei varsinaisesti laisinkaan houkutteleva. Pureskeltaessa tiiveys osoittautui harhaksi, sillä palaset eivät tarjonneet mitenkään kovasti vastusta purukalustolle. Rusinat on harmikseni jauhettu turhan pieneksi nugaatäytteen sekaan, mutta ovat toki selvästi maistettavissa ja tuntuvat pureskeltaessa. Suutuntuma on jotain höttöisen ja ruokaisan välimaastosta. Suklaa on sopivan tummaa, mutta makeutta on kyllä liiankin kanssa. Nugaa ei ole valitettavasti Maraboun Dubbel Nougatin tasoa maultaan eikä rakenteeltaan, mutta kuitenkin kohtalaisen asiallista tavaraa. Kokonaisfiilis on vähän kaksijakoinen, eli ehkäpä kuitenkin söisin enemmin rusinasuklaat ja nugaat erillisinä tuotteina. Niukasti kuitenkin kolmosen väärti.

Salla Elina Salo 19.03.2009
Kääreen sisällä kaksi tummalla suklaalla päällystettyä rusinoita sisältävää nougatpatukkaa. Hyvin rasvaisen makuinen ja oudon ylihedelmäisen tuntuinen patukka. Rusinat mehukkaita, mutta täysin väärässä ympäristössä. Nougat on niin ylirasvaista, ettei eroa kaakaovoista. Rusinan rippeet ajautuvat hampaiden väleihin. Tummasuklainen jälkivaikutelma. Pienempänä konvehtina saattaisi maistua paremmin.

Susanna K 20.09.2006
Hieman tummempaa suklaata jonka sisällä nougata ja rusinoita. Makuna suht makea ja sellainen tryffelisuklaan oloinen. Ei pahaa mutta ei mitää loistosuklaata, aika tavallista.

Jarkko 18.09.2006
En tiedä onko tämä Maraboulta uutuustuote vai ei, mutta en muista koskaan törmänneeni moiseen patukkaan edes Ruotsissa, josta tämäkin on ostettu. Pinnalla oleva suklaa on tummaa tuoksultaan ja näöltään. Patukasta katkeaa palanen varsin kevyesti haukkaamalla, palanen lohkeaa jopa epäilyttävän helposti. Sisältä paljastuu jotain tummaa tavaraa, jonka seassa mahdollisesti rusinaa, pähkinää ainakin. Mutta mitä on tuo tumma juttu... Se maistuu hieman alkoholilta, pääosin vain vastenmieliseltä. Tunkkainen, teollinen ja kaikenkaikkiaan paha. Äkkiä jotain hyvää suklaata päälle... Tarkistin tuoteselosteen jälkikäteen ja täyte on rusinaa ja nugaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani