Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou domino
Tuotteen Marabou domino valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 04.11.2016
Perinteinen Maraboun maitosuklaan tuoksu. Seassa on keksiä, joka rohisee hieman. Makua siitä ei juuri irtoa vaan mielestäni tässä ihan tuo maitosuklaan maku hallitsee. No joo, ihan hyvää, mutta todella mitäänsanomatonta ja sen vuoksi en anna kuin kaksi pistettä.

Teresa 13.09.2013
Ärrältä pakettia noutaessa huomasin jotain jännittävää: Kuusamon perukoillekin on rantautunut tämä Maraboun uutuussuklaa: Domino. Pakkohan se oli tietysti ostaa matkaan ja maistaa. Tämän suklaan ulkonäkö on melko mielenkiintoinen. Tutun Maraboun maitosuklaan sekaan on sotkettu tummanruskeita, lähes mustilta näyttäviä keksinmuruja, sekä valkoisia palasia. Nämä näkyvät levyn pohjassa, ja haukkaus/katkaisupinnassa tosi selvästi. Suklaa rouskuu kivasti hampaissa kun sitä syö. Keksinmuruset ovat makeita, ja yhdessä makean maitosuklaan kanssa tästä tulee sen verran tuju paketti, että ihan hirveitä määriä suklaata ei voi kerralla syödä. Maku on kuitenkin varsin oivallinen. Ehkä olisin enemmän sitä perinteistä dominon makua vielä tähän kaivannut, sillä nyt tämä voisi periaatteessa olla mitä tahansa keksisuklaata; juuri Dominoksi tätä olisi sokkomaistelussa vaikea tunnistaa. Tosin jälkimaku, suklaan jo kadottua suusta, on hyvinkin dominomainen. Kokonaisuutena mielestäni hyvin onnistunut yhdistelmä. Kyllä tätä suklaata voisi rouskutella useamminkin, sellaisena viikonloppuherkkuna. Tämä saattaisi toimia myös kahvipöydässä makeapalana...ja leivonnasta tuli heti mieleen että ainakin muffinsseihin tämä suklaa sopisi tosi kivasti!

Kirsi I 09.09.2013
Sattuipa minullekin silmään ruokakaupassa Maraboun uutuuslevy. Imelyyttä tässä löytyy ihan ensin, maitosuklaan joukossa on runsaasti mukavan rapeita keksinmuruja, jotka ovat sopivan pieniä, muttei kuitenkaan ihan jauhetta. Maistuvatkin Dominokeksille, siis maitosuklaan joukosta erottuu ihan selvästi dominokeksin suklaanmaku. Olisiko tämä yli-imelä osa sitten sitä Dominon vaaleaa täytettä? Ainakin hampaissa tuntuu selvästi marengin rapeaa tahmeutta. (Kyllä vain, ensin rapeaa, suussa kostuttua tahmeaa) Vähemmällä sokerilla saisi minulta enemmän pisteitä, marenki tuntuu kivalta suussa ja dominosuklaan maku on sopivan erottuva, ja keksimurut rapeita.

Jarkko 02.09.2013
20 minuuttia sitten löysin tämän lähicittarista ja nyt istun kirjoittamassa siitä arviota. Maraboun maitosuklaan maun tunnistaa, vaikka siihen sekottaisi sinappia, niin tälläkin kertaa. Nyt seassa ei (onneksi) ole kuitenkaan sinappia vaan keksiklassikko dominon palasia. Jopa keksissä oleva valkoinen ja pehmeä täyte on mukana, mutta tällä kertaa rapsakkaassa marenkimaisessa muodossa. Tuoteselosteessa lukeekin, että suklaa sisältää kaakaokeksiä (9,6%) ja vaniljanmakuisia paloja (2,4%). No entäpä se olennainen juttu, jota myös mauksi kutsutaan? No se on maraboun maitosuklainen, jonka seassa on keksiä. Keksiä olisi ihan mahdoton juuri dominoksi nimetä pelkästään maun perusteella, mutta kokonaisuus on ihan hyvä, joskaan ei täydellinen. Makeitahan tällaiset aina on.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani