Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou domino
Tuotteen Marabou domino valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Joblo 19.03.2015 : Erittäin makea ja miellyttävän kevyesti hampaissa rouskuva Maraboun maitosuklaa. Dominomaisuus / oremaisuus maistuu jotakuinkin selvästi. Sokerihiiren on pakko tykätä tästä.

Miia 15.03.2015 : Suomi-Ruotsi -yhteistyötä... 185g levy, jossa suomalaisen klassikkokeksi-Dominon murusia on sekoitettu ruotsalaisen Marabou-maitosuklaan kanssa. Levyssä on reilusti keksisattumia. Tuoksu on hennon vaniljainen, vähän pahvinen, halvan pääsiäismunasuklaan tuoksu. Maku... Maraboun maitosuklaa pääsee aluksi esille, on hyvin makea, pehmeä, joskin kaipaisin lisää maitoisuutta ja vivahteikkuutta yksiuloitteisen makeuden rinnalle. Pureskellessa keksisattumat hallitsevat makua - keksisattumat maistuvat hiukan palaneelle ja kummallisen kitkerälle. Keksisattumissa näyttää olevan pelkkää kaakaokeksiä - mikä olisi ollut lopputulos, jos vaniljakreemiä olisi myös ollut mukana? Joka tapauksessa, maku on varsin yksiuloitteinen, lähestulkoon ylimakea, maku on hyvin lyhyt, jälkimaussa hento vanilliininen/keinotekoinen maku - kokemus jättää tyhjäksi, eikä hetken päästä muista, miltä tämä suklaa maistuu. Pettymys.

nenya 17.01.2014 : Pakkauksessa on kaunis kääre. Tämä on ensimmäinen "keksisuklaalevy" kokeiluni (olen ollut aika epäluuloinen näitä keksicrisp makulevyjä kohtaan). Makuna puskee ensimmäisenä läpi Maraboun hyvä perusuklaa, mutta lopuksi jää jäljelle keksin kitkerän karhea maku, joka ei ole kovin hyvä. Vähän turhankin makeaa omaan makuun, enkä usko, että ostan tuotetta uudestaan, kun parempiakin on.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani