Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou symphonietta (190g)
Tuotteen Marabou symphonietta (190g) valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Miia 20.12.2015 : 190g minisuklaarasia, jossa yhdessä tasossa 9 erilaista konvehtia.. Yhteensä konvehteja on 20 kpl. Pahvinen rasia on kullansävyinen - on ehdottomasti juhlavamman ja jouluisemman näköinen kuin esim. Juhlapöydän Konvehtien rasiat. Silti ei herätä erityisiä viboja, että kyseessä olisi exclusive-herkku, perus-merkettivalikoiman rasialta näyttää. Mutta sen pidemmittä... Asiaan!

Hasselpähkinärouheinen (3 kpl):
Se "lahjapakettikonvehti". Täyte on melko kiinteä, nougatmainen. Huh, kuinka makeaa! Rasvainen täyte, sokerista crispiä, rahisee kivasti hampaissa, nougatmainen jälkimaku. Ei tässä oikein muu maistu kuin sokeri... 2 p.

Suklaamedaljonki (1 kpl):
Lituskainen pyörylä. Umpimaitosuklaata. Suklaa on makeaa, maistuu varsin vaalealle maitosuklaalle. Makustelen... En löydä maitoisuutta, mitä odotan hyvältä maitosuklaalta. Sama juttu kuin edellä, lähinnä sokeri ja rasva maistuu. Petyin. 2 p.

Mansikkaunelma (2 kpl):
Kuten nimestä arvaa, mansikanmuotoinen konvehti. Täyte on vaaleanpunaista, suht valuvaa kreemiä. Maistuu mansikalle, suklaan kanssa yhdistelmä on varsin pehmeä ja lempeä. Mansikan pieni kirpakkuus jopa tasoittaa suklaan makeutta. Ja havaitsinko mansikansiemeniä kreemissä...?? Vai oliko se sittenkin vaan sokeria... Ihan jees, ihan jees. Mansikkakreemi saisi olla pykälän "aidompaa" ja vähemmän sokerista, kirvoittaisi sitten paremmat pisteet. 2,5 p. ---> 3 p.

Cappuccinotryffeli (2 kpl):
Simpukanmallinen konvehti. Tuoksuukin jo selkeästi kahville. Tryffelitäyte on kiinteä, ja melko vaalea (odotin tummasuklaatryffeliä). Kahvi maistuu oikein kivasti. Makeus paremmin balanssissa kuin alkupään konvehdeissa. Rasvainen jälkituntuma. Jälkimaku on reilun kahvinen. Aika hyvä! 3 p.

Toffeesinfonietta (2 kpl):
Neliö, jossa päällä "auringonsädekaiverrukset". Sisus on valuvaa toffeeta. Onpas hentoisen makuista toffeeta... Saa oikeasti makustella ajatuksella, jos tästä haluaa toffeen maun erottaa. Selvästi hentoisemman makuista toffeeta kuin esim. Fazerin toffeekonvehdit, mutta hentoisuudestaan huolimatta varsin maukas ja jopa vähemmän makea kuin mitä tästä yhdistelmästä voisi kuvitella (makea toffee + Marabou:n imelä maitosuklaa = sokeritauti!). 3 p.

Appelsiinitryffeli (2 kpl):
Appelsiinilohkon mallinen konvehti. Täyte on kiinteää appelsiinitryffeliä. Muistuttaa Fazerinaa (ylläri!), mutta on maultaan "vaaleampi". Appelsiini maistuu varsin raikkaasti, mutta silti dominoimatta (= ehkä sittenkin liian kainosti). Jälkituntuma on rasvainen ja suuhun jää appelsiinin maku. Ei tässä silti samaa nostalgiahurmaa ole kuin Fazerinassa, vaikkei huonokaan tämä ruotsalaisten versio ole. 3 p.

Kinuskihasselpähkinä (3 kpl):
Se "spiraalipyörylä". Sisällä on pehmeä kinuskitäyte ja ilmeisesti kokonainen hasselpähkinä. Mmmm... Ihana kinuskinen maku, joskin jäin odottamaan voimakkaampaa paahteisuutta. Hasselpähkinä tuo kinuskin makuun miellyttävää ulottuvuutta. Jälkimaussa maistuu hasselpähkinä vivahteineen. Plussaa kivasta "ylläristä" ja hammasvastuksesta tuon pähkinän ansiosta. 3 p.

Nougattryffeli (3 kpl):
Lehdenmallinen konvehti. Sisus on pehmeää tryffeliä. Tsiisus, suuhun HYÖKKÄSI heti teollinen, supervoimakas vanilliinin maku! Ja jälkimaku on samaa vanilliinia, kieli on ihan turta... Tämähän on vanilliinikonvehti, eikä mikään tryffeli... 1,5 p. ---> 2 p.

Mantelimarsipaani (2 kpl):
Vinoneliön/salmiakin muotoinen konvehti. Täyte on pehmeää marsipaania. Näistä hienostuneimman makuinen, mikäli marsipaanista tykkää (itselleni OK). Mielestäni rasian vahvimpia. 3 p. (vahva kolmonen)

Okei, sitten pisteet... Keskiarvoksi tulee 2,67. Mutta koska konvehtirasian sisältö säilyy muuttumattomana, otetaan huomioon laadullinen keskiarvo, joka on 2,55. Lopulliseksi arvosanaksi pyöristyy juuri ja juuri 3.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani