Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mjölkchoklad patukka
Tuotteen Marabou mjölkchoklad patukka valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 10.12.2013
Tuntuu että vuosien varrella mieltymykseni maraboun maitosuklaaseen on vain vähentynyt ja vähentynyt. Nyt maistelussa oli 43 gramman patukka sitä itseään. Palat ovat ohuempia kuin levyssä, eikä niissä ollut tuttua m-kirjainta. Sen sijaan palasten väliin oli suklaasta valettu kiemurteleva "koristenauha" joka ulottui patukan päästä päähän. Ihan kaunis patukka, tosin nauha vähän vaikeutti palasten irrottamista toisistaan.

No sitten tuttuakin tutumpaan makuun. Aivan hirveän makeaa tämä on, ja en tiedä onko syynä juuri makeus, kun kurkkua alkaa ärsyttävää jo yhden palasen jälkeen, niin että alkaa vähän yskittämään. Aromi on hiukan toffeinen, tyypillisen maraboumainen. Rakenteeltaan suklaa on myös aika tymäkkää ja sulaessaankin jää paksuksi massaksi, mikä ei sekään helpota tuota yskän tunnetta. Patukan koko on vähintäänkin riittävä, ja tyydyttää isommankin makeanhimon. En ymmärrä, miten olen joskus pystynyt syömään koko levyn tätä kerralla...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani