Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium 70% cocoa chili
Tuotteen Marabou premium 70% cocoa chili valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Kirsi I 17.12.2014 (Jäsenprofiili)
70 prosenttista tummaa suklaata, mutta mietoa sellaista. Ohuehko, iso laatta sulaa suussa helposti ja makua irtoaa hyvin ja nopeasti. Tasalaatuisen oloista, ikään kuin keskimakuiseksi tehtyä. Ylenpalttista makeutta ei ole ja chilin polte tuntuu suussa sopivan miedosti, tosin paloissa tuntuu olevan eroa, toinen pala oli tulisempi kuin toinen. Helppoa ja oivallista suklaata nautittavaksi.

Janne J 21.01.2014 (Jäsenprofiili)
Laadukas tuoksu. Palaset napsahtavat taitettaessa napakasti. Suutuntuma on miellyttävän sileä. Suun täyttää hyvälaatuisen kaakaon aromi, yhtä aikaa hieman kuivakka, mutta toisaalta hieman rasvainen. Hämmentävää. Sokeria on siis käytetty kohtuudella, mutta kyllä näitä pystyy useamman palasen nauttimaan putkeen. Kaakaon määrä kun tässä ei mielestäni ole vielä lainkaan ärsyttävällä tasolla. Aromeja (mm. chili) on tuoteselosteen mukaan 1% ja väistämättä tulee mieleen, että juuri chili on tämän suklaan huonoin puoli, vaikka chiliharrastajille tämä on luultavasti aivan liian pliisua kamaa. Siellä se kuitenkin hieman kurkussa ärsyttää. Chili chilinä ja suklaa suklaana! Muuten kyseessä on tasalaatuisen hyvä nautiskelusuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani