Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium fin 70% chili
Tuotteen Marabou premium fin 70% chili valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 03.11.2018
Sattumatonta tummaa ohuena, ihan nättinä levynä. Joukossa on chiliaromia 0,1% mikä oli varmasti ihan sopivasti tälle suklaalle. Jos nyt oikein muistelen, niin tämä suklaa pelkiltään ei ole aivan parasta premiumia, mutta chiliä on juuri sopivasti peittämään mahdolliset heikkoudet. Imeskellen chilin maku kumuloituu vielä enemmän, pureskellenkin oli jo minulle riittävästi. Määrä ei saanut silmiä vuotamaan, mutta kuitenkin tuhdimmin chiliä oli kuin mm. Fasun suklaissa. Tykkäsin tästä rohkeammasta versiosta, välillä suomalaisten varovaisuus maustamisessa pistää harmittamaan. Kolmonen.

Kirsi I 17.12.2014
70 prosenttista tummaa suklaata, mutta mietoa sellaista. Ohuehko, iso laatta sulaa suussa helposti ja makua irtoaa hyvin ja nopeasti. Tasalaatuisen oloista, ikään kuin keskimakuiseksi tehtyä. Ylenpalttista makeutta ei ole ja chilin polte tuntuu suussa sopivan miedosti, tosin paloissa tuntuu olevan eroa, toinen pala oli tulisempi kuin toinen. Helppoa ja oivallista suklaata nautittavaksi.

Janne J 21.01.2014
Laadukas tuoksu. Palaset napsahtavat taitettaessa napakasti. Suutuntuma on miellyttävän sileä. Suun täyttää hyvälaatuisen kaakaon aromi, yhtä aikaa hieman kuivakka, mutta toisaalta hieman rasvainen. Hämmentävää. Sokeria on siis käytetty kohtuudella, mutta kyllä näitä pystyy useamman palasen nauttimaan putkeen. Kaakaon määrä kun tässä ei mielestäni ole vielä lainkaan ärsyttävällä tasolla. Aromeja (mm. chili) on tuoteselosteen mukaan 1% ja väistämättä tulee mieleen, että juuri chili on tämän suklaan huonoin puoli, vaikka chiliharrastajille tämä on luultavasti aivan liian pliisua kamaa. Siellä se kuitenkin hieman kurkussa ärsyttää. Chili chilinä ja suklaa suklaana! Muuten kyseessä on tasalaatuisen hyvä nautiskelusuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani