Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mint choco nappirulla
Tuotteen Marabou mint choco nappirulla valmistusmaa on Norja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit.
 

Jarkko 21.02.2014
Maitosuklaisia, noin sentin paksuisia täytesuklaanappeja tuubissa. Täyte on voimakkaasti piparminttuista toffeeta, joka olisi vallan miellyttävää koostumukseltaankin, mutta jonka minttuisuus menee kyllä pahemman kerran yli. Hammastahna tai voimakas minttupastilli tästä tulee väistämättä mieleen, sille ei voi mitään hyvällä tahdollakaan. Liika on kertakaikkiaan liikaa.

Jenni V 26.12.2013
78-grammainen nappirulla, jossa maraboun maitosuklaan täytteenä on 40% mintulla maustettua toffeeta. Napit ovat juuri sopivan kokoisia ja ihan kivan näköisiä, vaikka muuta koristusta ei olekaan kuin painauma keskellä. Tuoksu on hyvä, hieman minttuinen. Haukatessa paljastuu sisältää toffeeta, joka on maustettu mintulla. Napit muistuttavat erittäin paljon vuosi sitten maistamiani Pandan minttutoffee-konvehteja. Ehkä näissä täytteen minttuisuus on hiukan pistävämpi, mutta aika miellyttävä silti ja sopii yhteen suklaan kanssa. Hyvää perustasoa näin minttusuklaaksi, ehkä toffeen maku olisi kuitenkin saanut korostua hiukan enemmän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani