Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mint choco nappirulla
Tuotteen Marabou mint choco nappirulla valmistusmaa on Norja. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit.
 

Papu 22.02.2014 : Tässä suklaanappirullassa on mielestäni moni asia kohdallaan; nappirullan koko on sopiva kertanautinnoksi, suklaanapit ovat sopivan kokoisia ja ennen kaikkea maku miellyttää minua kovasti. Minttusuklaan ystävänä pidän tässä mintun yhdistämisestä toffeeseen ja maitosuklaaseen. Täytteenä oleva toffee on koostumukseltaan miellyttävää ja minttua on mielestäni sopivasti antamaan pirteän maun makeuden rinnalle. Napeissa kuoren maitosuklaa on hyvää ja makeaa Maraboun suklaata.

Kaakaolehmä 22.02.2014 : Tämähän on sama tuote kuin Marabou Smil mintchoco-pötkö. Yksi harvoista minttusuklaista joissa suklaa on vaaleaa, jes! Odotin vesi kielellä enemmän, mitä sain :( Kyllä tätä syö, mutta suuri makunautinto se ei valitettavasti ole, vaikka kovasti toivoinkin. Ihan OK.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani