Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou bubbly
Tuotteen Marabou bubbly valmistusmaa on Norja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 29.05.2014
60-grammainen patukka maraboun tuttua maitosuklaata, tällä kertaa vaan joukossa on ilmakuplia. Patukka on muotoiltu porepallosmuotoon, mikä on minusta pienoinen virhe. Yksityiskohtainen muotoilu ja kohtuu ohut levyrakenne nimittäin vähentää ilmakuplien suhteellista määrää suklaan joukossa, eikä suklaa tunnu kovin kuohkealta, pikemminkin vain asteen kuivemmalta kuin peruslevy. Muuten maussa ei juuri ole eroa peruslevyyn, kurkkua ärsyttää suklaan ylimakeus. Kuohkeampana versiona olisi 60 gramman patukka uponnut paljon paremmin, ehkä myös joku raikkaampi lisuke olisi tehnyt kutaa. En osta toiste.

Anita 22.03.2014
Minä aina jaksan sortua nähin ilmakuplasuklaisiin. Tällä kertaa löytyi Maraboun pikkuinen maitosuklaalevy. Levyn ulkonäkö poikkeaa tavallisesta, kun päällimmäinen puoli on todellakin täynnä kuplia. Hyvää maitosuklaata, mutta tämän edelle menevät ne kuplasuklaat, joissa on jotain muutakin mukana. Tarttuu kyllä varmaan uudelleenkin mukaan kauppareissulla.

Kirsi I 08.03.2014
En ymmärtänyt Milkankaan ilmakuplasuklaata, enkä ymmärrä tätäkään. "Bubblibgin" odottaisin olevan jotain pehmeän vaahtoista ja ehkä jotenkin joustavaa, kuin hedelmäkarkit. Suklaan seassa nämä ilmakuplat tuntuvat suussa ikäviltä, tai siis ne ilmakuplien seinämät. Ei kevennä ja kuohkeuta vaan kuivakoittaa.

Jarkko 25.02.2014
Maraboulla on ollut ilmakuplasuklaata ennenkin, mutta nyt on palasten muotoja muutettu Milkan levyä muistuttavaksi. Ilmakuplasuklaat ovat minusta aivan turhia tuotteita ja kaikki jotka näitä ostavat, maksavat kirjaimellisesti ilmasta, enkä minä näe siinä mitään järkeä. Tokihan koostumus muuttuu erilaiseksi. Tämä on pehmeää, mutta samalla en pidä siitä tavasta miten tämä murenee suussa ennen kuin vihdoin sulaa massaksi. Makuhan on toki ihan ok, sillä pidän Maraboun maitosuklaan makeasta mausta, mutta en todellakaan tässä muodossa osta tätä jatkossa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani