Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou bubbly
Tuotteen Marabou bubbly valmistusmaa on Norja. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Hansu 15.10.2015

Miia 12.05.2014 : Jaaha, nyt on Maraboukin lähtenyt mukaan kuplasuklaahuumaan... Tuloksena on veikeän näköinen, kokoluokaltaan ison suklaapatukan/pienen suklaalevyn välimaastosta oleva "levypatukka", jossa pinnassa kuplamuodostelmia. Ulkonäkö ainakin saa allekirjoittaneen hymyilemään kevyesti - mutta ei se näkö, vaan maku, joten maistetaan... Suklaa on tuttua Maraboun maitosuklaata, eli hyvin makeaa, lyhyt jälkiaromi - meikäläisen makuun edelleen liian imelää. Itse tykkään kuplasuklaan purutuntumasta, tätä on miellyttävä haukkailla ja antaa suklaan murentua suussa ennen kuin se lähtee sulamaan ja vapauttamaan aromeja. Maraboun suklaassa kuitenkin jälkimaku on edelleen lyhyt ja aikamoinen pettymys, joten kuplasuklaa ei pelasta tätä kokonaisuutta, imelä ja aromeiltaan köyhä suklaa. Jää kevyesti esim. Stratosin varjoon.

Kaakaolehmä 25.02.2014 : What can I say. Pidän ilmakuplasuklaiden koostumuksesta. Ongelma tosin on siinä, että tätä pitäisi mättää koko levy kerralla suuhun jotta saisi kunnolla jotain mussuteltavaa. Levy on siis auttamattomasti liian pieni, pitää ostaa ainakin kaksi kerralla. Makuhan on tässä sitä taattua Marabouta. Herkullista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani