Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou oreo
Tuotteen Marabou oreo valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,36 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Kirsi I 04.08.2015
Tuttua, makeaa maitosuklaata, joka tuoksuu tummalle ja kuivalle - siis suklaakeksille. Seassa on rapeita, tummia keksinmurusia, jotka siis ovat pysyneet kovina ja rapsakoina. Nämä tuovat suklaaseen mukavan tumman makuvivahteen eivätkä erityisesti lisää makeutta. Hyvää perussuklaata.

Eeva-Liisa 21.05.2014
Makea tuttu Maraboun suklaa. Keksissä on kiva tuntuma. Suklaan makeus vie keksin maun kyllä mennessään, mutta rakenteeseen se tuo lisää fiilistä. Tämmöinen syömäsuklaa, pala toisensa jälkeen katoaa.

Veli-Matti 09.05.2014
Rapsahtavalla täytteellä (keksiä?) olevaa maitosuklaata. Kokonaisuus toimii, vaikka maun puolesta onkin hieman parannettavaa. Perussuklaaversiota parempi, sattumia runsaasti (siitä plussaa).

Jenni R 15.04.2014
Perus Marabou. Takertuu kitalakeen kiinni eikä maitosuklaan maku erityisesti erotu, Keksi rouskuu hieman seassa, muttei maistu miltään. Aidoissa kekseissä on makua, jota tässä jäi kaipaamaan ja peittämään vahvaa maitosuklaa mössömäisyyttä.

Mikael 13.04.2014
Pehmeä maitosuklaa, keskellä keksiä, mielyttävä suussa, makea maitosuklaamainen jälkimaku, Keksiä oli liikaa ihan vitosta ajatellen, mutta omiin suosikkeihin meni kyllä tämä, parempi kuin Milka & orea minun mielestä. Suosittelen makean maitosuklaan ystäville!

Jenni V 09.04.2014
Toisesta sokkomaistokääröstä löytyy rivi maitosuklaasta, joiden designista ei voi erehtyä, maraboutahan tämä. Suklaan joukossa näkyy lähes mustia hippusia, ja arvaan heti että kyseessä on oreo-marabou. Suklaassa ei ole mitään uutta, tuttuakin tutumpaa, kurkkua ärsyttävän makeaa maraboutahan se. Keksiä on joukossa kohtuullinen määrä, mutta olisi voinut olla enemmänkin. Oreo nimittäin sopii makeaan suklaaseen aika hyvin, sillä sen maku on keksiksi hyvin kaakaoisen tumma. Silti rivin jälkeen olin makeudesta jo ihan ähkyssä, eli ilmeisesti keksin tummuus ei ole sulkenut ökymakeutta pois. Ihan syötävää kuitenkin, jälkimaku on kivan kaakaoinen.

Virpi 16.03.2014
M niinkuin Marabou. Valmistaja paljastui palasen pinnan kuvioinnista. Tämä herättää tiettyjä toiveita laadusta. Maraboun maitosuklaa on makeaa ja ehkä imelääkin. Nyt siihen on upotettu keksinpalasia. Kokonaisuus on vielä makeampi. Tuote rouskuu mukavasti suussa ja sitä voisi kyllä syödä enemmänkin. Hyvää peruskeksisuklaata.

Hanna P 14.03.2014
Maraboun maitosuklaata isommilla ja pienemmillä tummanruskeilla sattumilla. Voinen tuoksu, tulee mieleen leivontapäivät! Rohisevia sattumia, jee! Vaan mille ne maistuvat, brownielleko? Hyvin makea, mutta hyvä maku, ja rohiseva suutuntuma aina plussaa. Oikein hyvää ja mukavaa mutusteltavaa, mutta täydet pisteet saadakseen olisi sattumissa pitänyt olla jotain jännittävääkin, nyt on vaan sokeri (vaan sehän on hyvää) pääosassa.

Iikka 13.03.2014
Maitosuklaan seassa näyttää olevan jotain marjaa. Mutustelu paljastaa ehkä vohvelin tai keksin läsnäolon. Makeaa on, marjaa en alussa hoksaa ollenkaan. Ilmeisesti siksi että se onkin ilmeisesti suklaakeksiä. Rohiseva suutuntuma on kiva. Tätä popsii yllättävän huomaamatta useamman palasen. Kuitenkin pisteet jäävät kolmoseen, koska maussa on lähinnä sokeria. Sattumatkaan eivät maistu. Jälkimaku on mukavan suklainen.

Janne J 12.03.2014
Makean viettelevä tuoksu. Rutisee ja ratisee pureskeltaessa, näköaistin perusteella maitosuklaan seassa lienee tummia suklaakeksin palasia. Yhdistelmä toimii kelvosti napostelusuklaana tai kenties jopa välipalana, mutta en kyllä hankkisi tällaista vakavampaan nautiskelusessioon. Makeuskin kiusasi hieman. Keksimäinen jälkimaku oli toisaalta ihan miellyttävä.

Jarkko 21.02.2014
Maailmalla myydään tällaista suklaalevyä, joka mielestäni on lähes sama kuin Marabou domino. Tuotteiden tuoteselosteissa ja numerotiedoissa on pieniä eroja, mutta maussa ei ole. Maistelin nimittäin molempia levyjä juuri vuorohaukuin, eikä minkäänlaista eroa löytynyt. Joka makueron löytää, val... kuvittelee. Joka tapauksessa tämä(kin) tuote on erittäin makea, mutta pieninä annoksina mukava rouskuteltava. Jos tämän tuotteen löytämättömyys Suomessa harmittaa, et menetä mitään ostamalla vastaavaa domino-levyä lähimarketista. Niitä kääreitä eivät ulkomaan elätit saa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani