Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou black saltlakrits nappirulla
Tuotteen Marabou black saltlakrits nappirulla valmistusmaa on Norja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 05.06.2014
Maraboun nappirullaperheeseen on näköjään ilmestynyt uusi salmiakkinen jäsen. Vertasin huvikseni black-levyn ja tämän patukan ainesosia, ja vaikka tuoteseloste ja ravintosisältö näyttävät päällisin puolin samalta (maitosuklaata ja salmiakkipaloja 12%) niin erojakin on. Rullassa nimittäin ei varsinaista salmiakkia ole, vaan ammoniumkloridi on mukana vain aromina... Mielenkiintoista. Toisaalta arvelen tämän olevan vain hyvä juttu, sillä en hirveän voimakkaan salmiakin ystävä ole.

Nappien muoto on tuttu muista Maraboun rullista, eli ohuita ja kuopallisia ovat, eivätkä siis kovin kauniita. Toisaalta niitä mahtuu 71-grammaiseen rullaan todella monta, joten niitä on ihan kiva napostella. Pureskelukin on helpompaa kun palaset ovat ohuita, ja pureskelusuklaa tämä nimenomaan on, sillä "salmiakki"palaset ovat melko teräviä ja niitä on aika paljon suklaan joukossa. Lisäksi jos tätä lähtee imeskelemään niin koko juju katoaa, kun suklaan ja salmiakin maku erottuvat toisistaan salmiakkipalasten sulaessa viimeisenä.

Hiukan suolaisen makuiset lisukkeet tekevät eetvarttia maraboun makealle suklaalle, ja toisaalta suklaan makeus pehmentää salmiakin terävyyttä. Ihan osuva yhdistelmä siis. Mutta tosiaan, koska en ihan ykkös-salmiakkifani ole, oli tämä makuuni hiukan liian salmiakkinen, ja palaset vähän liian sokerisen teräviä ollakseen parempi kuin kolmosen tuote.

Jarkko 08.05.2014
Nappirullamuodossa löytyi lähikaupasta tätä Maraboun salmiakkisuklaata. Napit ovat niitä ohuempia versioita, jotka ovat reunoiltaan 6-7mm korkuiset ja keskellä on sitten vain iso kuoppa. Levyversion syönnistä on jo niin kauan, että en muista millaisia salmiakin palaset siinä olivat, mutta tässä ne ovat kuin pieniä kiviä, jotka hajoavat hiekaksi kun hampaiden väliin joutuvat. Ainakin toivon, että tällä kertaa periksi antava osapuoli ei ole hammas. Vaikka salmiakin maku ei ole ihan hillittömän voimakas, on se kuitenkin tarpeeksi voimakas peittämään Maraboun maitosuklaan maun alleen lähes kokonaan. Suklaanälkään en ostaisi tätä, mutta yleiseen makeannälkään tämä on ihan kelpo materiaalia. Salmiakin makukin on ihan jees, minähän en varsinaisesti salmiakin ystävä olekaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani