Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou bubbly caramel
Tuotteen Marabou bubbly caramel valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,62 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Eeva-Liisa 30.03.2015
Voimakas toffeen maku. Makea! Jälkimakuna hunajainen maku. Juokseva sisällys, voisi olla vähän kiinteämpääkin. Pohja täytteen alla oli tosin rakeinen ja mukavan tuntuinen. Kivan näköiset kuplapalat.

Jenni R 23.03.2015
Suklaan ulkomuoto on pyöreä, reilut rakeiset palat. Kinuski venyy kunnolla. Tuoksu muistuttaa Kinder-suklaata. Maitosuklaa on toffeemainen sisältä. Alkumaku on makea, mutta ei liian imelä. Miellyttävä maku, mutta ei jätä omintakeista vaikutelmaa. Kotitekoisen oloinen.

Jarkko 12.03.2015
Tämän suklaan kohdalla voi lähteä liikkeelle ainoastaan siitä, että ilmakuplasuklaa on turhin suklaa mitä maa päällään kantaa. Tässä suklaassa pohjana on ilmaa eli tyhjää täynnä olevaa maitosuklaata. Lisäksi löytyy toffeeta, joka sinänsä kyllä maitosuklaan kans sopii hyvin yhteen, noin yleisesti. Tällä kertaa kokonaisuus on kuitenkin aivan liian makea, eikä tämä oikeasti edes maistu Maraboun maitosuklaalta enää, sen nuo ilmakuplat aiheuttavat. Maku on oudon tunkkainen ja teollinen. Ei jatkoon.

Aki 28.02.2015
Reilun kokoisia maitosuklaapalleroita, joissa karamelliä täytteenä. Tuoksussa vahva kinuskisuus, joka myös maistuu. Uskon, että makean suklaan ystävät pitävät, itselleni tämä kuitenkin turhan imelää.

Miriam 27.02.2015
Iiiiihanaa, tämä on hyvääää. Ulkonäkö oli todella epäilyttävä, mutta maku vei taivaisiin. Ihanaa ilmavaa kuplasuklaata, jonka sisällä makeaa juoksevaa toffeeta. Makeaa, ilmavaa, murenevaa, toffeekastiketta, kinuskia... Nam!

Ansela 27.02.2015
Tahmaista kuplasuklaata, erittäin halvan makuista sellaista. Kuplapalleroiden sisältä tursuaa suuhun jotain hirvittävän makeaa, ehkä toffeeta. Jään miettimään kenelle tämä tuote on suunnattu. Ei ainakaan ihan jokaiselle aikuiselle.

Joni 27.02.2015
Varsin ilmava koostumus. Sokeria monensorttisessa muodossa, en kyllä tästäkään löydä suklaan aromeja lainkaan.

Katja Ke 26.02.2015
Kookkaita kuplia. moussevaahtoa ja venyvää toffeetäytettä. Tuoksuu tutun makealle ja maitosuklaiselle. Mutta eipä ollutkaan moussea vaan kuplasuklaata. Makeaa ja suussa miellyttävällä tavalla sulavaa. Maku vain on kovin yksiulotteinen. Leikkisän ulkomuodon takia ennen kaikkea lasten herkku.

Teresa 25.02.2015
Jahas. Tämä suklaa on ehkä vähän kärsinyt ja ottanut osumaa matkan varrella. Kyseessä kuitenkin jonkinlainen kuplasuklaa, jossa toffeeta mukana. Tuoksuu makean toffeiselle.

Ah. Maistuu makealle. Ja caramelille. Ja ihanalle maitosuklaalle. Olen aina rakastanut kuplasuklaata, ja toffeeseen yhdistettynäkin se toimii - ainakin tässä tapauksessa. Toffee on venyvää ja maultaan ja koostumukseltaan muutenkin juuri oikeanlaista, ja suklaa on hyvää tuhtia maitosuklaata.

Erittäin maukasta, joskin kyllä tosiaan myös erittäin makeaa. Mutta koska tällä hetkellä on menossa makean (maito)suklaan kausi makumieltymyksissä, niin tämä on melkoista umamia minulle! Nam!

Veli-Matti 19.02.2015
Imelän tuoksuista maitosuklaata, vähän tylsännäköisiä paloja. Purtaessa todella ilmavia sisältä vaikkakin toffeetäytettä. Imelää imelää imelää. Mausta tunnistaa heti että pakka olla Marabouta. Toffeinen jälkimaku, jota ei edes jää kaipaamaan. Paremman puutteessa menee.

Minna Hi 08.02.2015
Jaha, epämääräinen suklaapallokasa yhteen sulatettuna. Miten tätä kuuluu syödä? Makea, hieman pistävä tuoksu. Höttösuklaata, vähän kuin tryffeliä. Todella makeaa ja imelän karamellimaista. Jotenkin sekaan on saatu upotettua valuvaa kinuskia. Järkkyimelää, vaikea ymmärtää tämän suklaan kuviteltua kohderyhmää. Voiko joku pitää tästä?

Jenni V 05.02.2015
Maistelukääre on tällä kertaa paksu ja painava... Jaahas, vähän on kärsinyt tämä kuljetuksessa, mutta arvaan ulkonäöstä mitä tämä on... Maraboun kuplasuklaata karamellitäytteellä. Palasia ei varsinaisesti ole vaan kuplan näköisiä suklaakupruja, joissa on täytteenä tahmaista ja aika juoksevaa karamellia. Pohjalla on paksulti kuplasuklaata. Tuoksu on inhottavan tunkkainen, eikä suoraan sanottuna suklaa houkuttele yhtään maistamaan... Joo jep, tämä maistuu juuri siltä kuin arvelinkin, eli a) ylimakealta ja b) tunkkaisen kuivalta kuplasuklaalta. Tahmainen, voitoffeen makuinen mutta aivan liian makea karamelli ei missään nimessä paranna kuplasuklaata, joka ei koskaan ole kuulunut suklaasuosikkeihini. Ja tätä vielä myydään järkyttävän kokoisena levynä, voi taivas...

Anita 04.02.2015
Jei, uusi täytteelinen kuplasuklaa. Caramel täyte on aika makea, pehmeää ja valuvaa ja sopii tähän ilmavaan Maraboun maitosuklaaseen. Mielestäni täytettä ei ole liian paljoa, jotta se tekisi suklaasta ällömakeaa. Mutta en kyllä innostu syömään koko 250 gramman levyä yhdellä istumalla. Sen verran tuhtia tavaraa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani