Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou creamy biscuit
Tuotteen Marabou creamy biscuit valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,95 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Annamari 10.12.2018
Kookas levy ja kookkaat palat. Suklaan välissä on paksu kerros keksiä ja sen päällä maitomaista kreemiä. Keksi on melko haurasta ja yllättävän miastuvaa. Mukavan rapsakkaa ja kreemikin maistuu. Tämmöistä mättösuklaata, joka häviää suuhun. Nippanappa kolmonen.


Aki 11.04.2015
Maitosuklaakeksi ei herätä minussa myönteisiä odotuksia, toivotaan, että mieli muuttuu. Suklaakuorrutus ei aluksi vaikuta erityisen makealta, mutta imelyys voimistuu loppua kohden. Ei tämäkään muuta näkemystäni siitä, että pidetään suklaat ja keksit eri kääreissä, niin molemmat pääsevät paremmin oikeuksiinsa.

Katja Ke 08.04.2015
Keksitäytesuklaa, jossa myös jotain valkoista täytettä mukana. Pinnan herttaiset tähdet ja sydämet tuovat mieleen lastenhuoneen. Tuoksu on hieman epämääräisen imelä, enemmän täytteestä kuin suklaasta lähtöisin. Maussa suklaa jää sivuosaan, rasvaisen makuinen täyte ja valju keksi maistuvat eniten. Erityistä kaakaon makua en tästä erota. Tuote on myös jotenkin mössähtänyt. Ei varsinaisesti pahaa ja neutraalin makeana varmasti muksujen mieleen.

Eeva-Liisa 27.03.2015
Kiva kun paloissa on erilaisia kuvioita! Palan sisällä on iso keksikerros, joka tekee palasta mukavan pureskella. Pähkinän maku tulee ensimmäisenä esiin. Jäljelle jää makea ja raikas jälkimaku. Suklaasta tulee mieleen jokin keksi, jota olen syönyt.. mikähän se oli? Suklaa on makea, sopisi hyvin pienenä annoksena jälkiruuaksi tai kahvin kanssa.

Jenni R 25.03.2015
Vaalea maitosuklaa, jossa keksiä. Paksut ja tuhdit palat, keksisuklaa. Rouskuu, yllätyksetön ja mauton. Pehmeä maku voittaa.

Joni 23.03.2015
Keksiä on paljon ja se on varsin rapeaa. Ennemmin tämä kyllä kekskihyllyyn kuuluisi, sen verran vähän on suklaan makuja.

Anita 28.02.2015
Toinen Marabou, joka löytyi myös omasta varastosta. Hieman olin jo tutustunut aikaisemmin, mutta mielessäni oli vielä selvittämättä, onko tämä suklaa keksillä vai keksi suklaalla. Palaset ovat hieman liian paksuja, kun vertaan muiden firmojen keksi suklaisiin. Mutta niissä ei ole tullut vielä vastaan tällaista täytekeksiä. Teen kera nauttisin, mutta en ehkä pelkästään naposteluun.

Miriam 27.02.2015
Suklaan paloissa on kivoja kuvioita, palakokokin on sopiva. Ulkonäkö on enemmän keksimäinen tai leivosmainen kuin suklaamainen, niin vähän on suklaata mukana tuotteessa. Maussa on samoin vain vivahde suklaata. Päällimmäiseksi mauksi jää keksi ja suutuntumaksi sen ilmavuus ja keveys. Ihan mielenkiintoinen tuote. En silti sanoisi tätä suklaaksi. Tämä tuntuu haihtuvan suuhun.

Ansela 27.02.2015
Maitosuklaapaloja täytettynä paksulla keksillä ja aavistuksella jotain valkoista. Ei tuoksu oikein millekään. Keksi on kuivaa ja sitä on liikaa verrattuna muuhun kokonaisuuteen. En saa kiinni mitä tämä valkoinen on, ehkä jotain vaniljakreemiä.

Jenni V 26.02.2015
Maistelukääreessä on kaksi pientä mutta paksua palaa täytteellistä maitosuklaata. Palaset on koristeltu sydämellä ja tähdellä, joten valmistajan nimeä en heti arvaa. Rakenteen näkee taitetusta palasta kivasti, näyttää olevan vaaleaa keksiä, ruskeaa kreemiä ja valkoista kreemiä, eniten kuitenkin keksiä. Haukkaan, ja huomaan että keksi on suklaassa varsin hallitsevassa asemassa, se on hieman turhan kovaa ja kuivaa, aika mautontakin. Rasvainen vaalea kreemi maistuu kinderiltä, mutta sitä on liian vähän tasapainottamaan keksin kuivuutta. Päällisen suklaa sulaa sormiin alta aikayksikön, ja sekin tuntuu rasvaiselle ja makealle. Suklaista kreemiä on kokonaisuudessa vähiten, huomaan että toinen maistamani pala on rivin reunapalanen ja siinä kaakaokreemiä on enemmän. Rasvaista ja miedon kaakaoista sekin.

Tavallaan ihan hyvä kokeilu, olisi voinut oikeilla mittasuhteilla ja paremmalla keksillä olla todella maistuvakin tuote, ehkä kuitenkin mielummin leivostyyppisenä keksinä kuin suklaalevynä? Tällaisenaan ei ihan täpöllä iskenyt, kolme pistettä kuitenkin. Jaa, tarkistanpa vielä listasta valmistajan... Marabou? Enpä olisi heti uskonut, ehkä odotin enemmän Milkaa tai vastaavaa keskieuroopan tekelettä.

Iikka 22.02.2015
Mojovia palasia maitosuklaata tuhdilla täytteellä. Kuvioina kahdessa palassani on sydän ja tähti. Ikävä kyllä maku ei ole yhtä komea kuin ulkonäkö. Paksu keksikerros on mauton, suklaa ala-arvoista ja makeaa, sekä tuntematon sokerikerros (?) huomaamaton. Makea ja aika mauton suklaa, mutta varmasti tätä kelpaa mättää naamaansa.

Janne J 19.02.2015
Miedon tuoksuista vaaleaa keksisuklaata. Suklaakerroksen rakenne on ennakko-odotusten mukaisesti sangen pehmeä, mutta paksujen palasten suutuntuma on silti sopivan kiinteä ja yllättävän täyteläinen. Sisältä paljastui nimittäin myös kerros jotain valkoista täytettä, liekö valkosuklaata tai maitokreemiä. Varsin tasapainoinen ja maukas suklaa, jossa on onnistuneesti yhdistelty eri aineksia, liekö peräti maistamieni keksisuklaiden parhaimmistoa.

Hanna P 19.02.2015
Hauskannäköisiä palasia maitosuklaata sydän-ja tähtikuvioin. Sisässä paksusti keksiä ja ohut kerros kiinteää valkoista täytettä. Suklaan ja keksin yhdistelmä ei petä koskaan, se on vain kerrassaan hyvä. Keksi on tosin hieman mautonta ja joku pieni raikkaus maussa voisi olla paikallaan, mutta muutoinkin vallan oivallinen tuote!

Annamari 19.02.2015
Maitosuklaata, välissä paksu tosi paksu kerros keksiä ja vähän vaaleaa kreemiä. Tuoksuun tunkkuiselta, kuin perunakellari. Maistuu mauttomalta keksiltä, jossa höysteenä suklaata. Muistuttaa enemmän suklaakeksiä kuin keksisuklaata. Hauras keksi rouskuu mukavasti, mutta saisi tässä jotain makuakin olla.

Veli-Matti 19.02.2015
Vaaleahkoa maitosuklaata juuri sopivan kokoisina palasina. Sisällä rouskuvaa täytettä, mikä jättää hieman jauhoisen fiiliksen. Keksejä ilmeisestikin. Kovin on tämäkin suklaa imelää. Jää ikävän ällö jälkifiilis. Plääh.

Kirsi I 18.02.2015
Paksu, suorastaan lohkare, jossa sisällä keksiä ja valkoista kreemiä. Suklaassa pinnalla on mieto tuoksu, ja suklaata on aika ohuelti päällä. Keksi on rapeaa, viljaisaa ja kuohkeaa, ja maitosuklaan kera sulaa suussa mukavasti. Suklaa on vaatimatonta laatua ja valkoinen kreemi on ihan liian imelää, enkä pidä sen vanilliinisesta jälkimausta. Keksi ja suklaa yksinään riittäisivät minulle.

Päivi 18.02.2015
Ihania paksuja palasia. Päällä kuvio, tähti ja toisessa sydän. Makeaa maitosuklaata, valkoista kreemiä ja rapeaa keksiä. Sulaa hyvin suussa. Makeus valloittaa kokonaan. Keksi on sopivan rapea. Kokonaisuus on hyvä. Jälkeenpäin makeus on jo liiallista. Maku säilyy pitkään suussa.

Jarkko 18.02.2015
Paksu keksi ja valkoista kreemiä maitosuklaan alla näyttäisi olevan homman nimi. Biskittiä on todellakin niin paljon, että namuhyllyn sijasta tämä voisi ihan hyvin löytyä keksihyllystäkin. Suklaan makua tässä ei ole kun ihan hituksen verran, mutta keksinähän tämä toki on ihan mukava, jos kekseistä pitää. Itse en ole niin keksien perään, joten arvosana jää keskitasolle.

Minna Hi 08.02.2015
Makea, keksimäinen tuoksu. Suklaakuoren alta paljastuukin paksuhko, murea keksi ja jotain valkoista ja ruskeaa tahnaa. Hirmu imelä, tästä on vaikea löytää mitään positiivista. Näin makeat eivät oikein uppoa enää mun makuun. Sopii ehkä lastenkutsuille.

Teresa 04.02.2015
Maitotäytesuklaata, jonka täytteenä näyttäisi olevan reilu kerros jotain keksiä ja sen päällä jotain valkoista maitotäytteen näköistä. Tuoksuu voimakkaasti tuolle keksille: hieman paahteiselle ja kuivalle.

Puraistessa valkoisen täytteen sisältä paljastuu jonkinlainen tummempi täyte. Keksi rapisee kivasti hampaissa ja antaa purutuntumaa, muuten kokonaisuus on melkein samettisen sileä ja pehmeä.

Eri maut sulautuvat yhteen saumattomasti, ja kokonaisuus on aivan mahtava! Ei lainkaan liian makea keksin ansiosta, maukkautta tuovat tuo kuorrutuksen maitosuklaa sekä suklaatäyte. Onpa kyllä tosi hyvää tämä!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani