Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou sweet bisquits LU
Tuotteen Marabou sweet bisquits LU valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 27.04.2017
Maitosulaata, jossa molemmin puolin keksit. Onpa kova rakenne! Suklaa on maultaan tuttua maraboun maitosuklaata eli melko makeaa. Keksi on mauton ja kuivakka. Ei tämä pahaa ole, mutta ei millään tavalla erityistä hyvässäkään mielessä. 3 p.

Jenni V 23.07.2016
Tanskasta ostamani neljän palan pikkupatukka, jota Suomessa myydään 87-grammaisena levynä. Milkalta olen taas jo aiemmin maistanut (lähes) identtisen tuotteen, eli konsepti oli tuttu. Suuri ohut maitosuklaapala oli molemmin puolin päällystetty kuivalla ja kovalla LU-keksillä, joka nimestään huolimatta ei ollut (onneksi) kovin makeaa. Keksi on sen verran painavaa, että prosentuaalisesti tuotteesta sitä oli 26%. Suklaa tuntuikin ehkä enemmän keksiltä kuin suklaalta... Maran maitosuklaa on hyvin makeaa, joten siinä mielessä olin tyytyväinen että keksi ei ollut sen makeampaa, mutta vähän mautonta ja kuivaa se silti oli. Silti Milkan tuotteesta löytämääni epämiellyttävää sivumakua en löytänyt, ihan ok rouskuteltavaa tämä oli. Annakin siksi vähän paremmat pisteet, mutta perusbulkkia parempaa tämä ei missään nimessä ole.

Jarkko 08.09.2014
Mielessäni ei ole epäilystäkään siitä, etteikö tämä olis samaa tavaraa kuin Milka LU, mutta varmuuttahan emme koskaan tule saamaan asiaan. Palaset näyttävätkin ihan samalta. Ulkomuististahan on tietenkin todella huono lähteä arvioimaan makueroja, mutta jotenkin tulee mieleen, että tämä olisi hieman makeampi ja rasvaisempi kuin Milkan vastaava. Go & know eli mene ja tiedä, minä en. Tämä on tällaista karkkisuklaata, jota on ihan helppo syödä, kun keksi sentään ihan vähän loiventaa suklaan makeutta, vaikka keksikin tuotteen nimeesä ristitään makeaksi. Mutta ainakin tässä on paljon keksiä suhteessa suklaaseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani