Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou salty crackers TUC
Tuotteen Marabou salty crackers TUC valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 23.07.2016
Milkan version olenkin tästä maitosuklaa-TUC-yhdistelmästä maistanutkin, onkohan tämä ihan sama tuote? Ainakin ainesosat ja ravintosisältö ovat hyvin lähellä toisiaan. Maraboun levystä oli Tanskassa myynnissä 35-grammainen miniversio, jonka maistelin. Siinä miniminituc-keskillä molemmin puolin päällystettyjä maitosuklaapaloja oli 4 kpl. Prosentuaalisesti suolakeksiä tuotteesta on 15%.

En innostunut Milkan versiosta, ja vaikutelma oli ihan sama Maran kohdalla. Suklaa on maramaisen ylimakeaa ja omaa "tukahduttavan paksun" rakenteen sulaessaan. Siihen kun yhdistää rasvaisenpehmeän, ylisuolaisen keksin niin ei päästä kyllä makoisaan lopputulokseen millään. Komponentit eivät tue toisiaan, tämä on samaan aikaan liian makeaa ja liian suolaista.

Annamari 13.04.2015
Levyllinen maitosuklaapaloja, joissa jokaisessa molemminpuolin minikokoinen suolakeksi. Osa kekseistä valitettavasti irronnut pakkauksessa. Ensin maistoin suklaata yksinään. Todella makeaa ja mielestäni ei edes niin hyvää kuin Maraboun perinteinen maitosuklaa, mistä myöskään en hurjasti pidä. Keksin suolaisuus taittaa makua ihan kivasti ja suolaisuutta on sopivasti. En kuitenkaan ostaisi toiste, mutta kyllä tätä paremman puutteessa syö.

Kirsi I 01.10.2014
Sööttejä minisuolakeksejä kahtapuolta kokkaahkoa palasta maitosuklaata. Tuc-keksit ovat rapeita ja suussasulavia, suolaa niissä on sopivasti suklaata maustamaan. Olen yllättynyt, kuinka hyvin perussuolakeksi sopii makean maitosuklaan joukkoon. Tasoittaa suklaan makeutta, eikä tartu hampaisiin.

Jarkko 08.09.2014
Mielessäni ei ennakkoon ole epäilystäkään siitä, etteikö tämä olis samaa tavaraa kuin Milka TUC, mutta varmuuttahan emme koskaan tule saamaan asiaan. Mutta nostetaanpa nyt heti todellinen kissa pöydälle: Miksi tuotenimessä käytetään valkoihoisesta miehestä käytettävää halventavaa sanaa, kun vastaavia tummaihoisista ei ole saanut käyttää suklaatuotteissakaan enää aikoihin? Monet tuotenimet on jouduttu nimeämään uudestaan. Noniin, se siitä. Jos et nähnyt huumoria äsköisessä pohdinnassa, niin... ei voi mitään. Edes kuolema ei ole niin vakava asia, etteikö siitä leikkiä voisi laskea.

Ja sitten asiaan, eli suklaaseen. Pieni ja miedosti suolattu keksi löytyy jokaisen suklaapalan molemmilta puolilta. Tai pitäisi löytyä, puolet levyn kekseistä on nimittäin irronnut suklaasta jo ennen kääreiden kuorimista. Kun juuri ennen tätä söin tuoteuutuusveljeä, niin oletin tämän nimensä mukaisesti olevan vähemmän makea kun tässä on suolakeksiäkin, mutta jos mahdollista, niin tämä maistuu ehkä vielä makeammalta. Tekeekö suola makuaistille tepposet? Teki tahi ei, niin tämä on todella makeaa. Pieninä annoksina (pari-kolme palasta) makeus ei ehkä ihan vielä mene överiksi... mutta melkein. Syöhän tätä. Vähän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani